Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

avvasilev написа:
    Поради неизвестни за мен причини обявата е премахната Моля,модераторът премахнал темата да поясни мотивите си.
    Моята обява за БМВ Е46 330 също изчезна, но не обвинявам никого. Случват се такива неща .. Надявам се да се открие

Коментар

За тази ли става въпрос http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=49503 Мисля че не отговаря на критериите - вътре има само 1 линк и това е. Но само така си мисля.

Коментар

Добро утро. Лек и усшен ден на всички и приятна работа
        There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

Кметът на Созопол бил задържан за бракониерство или нещо такова, с пушка, в ловното стопанство, без разрешително, и убита кошута. И вика - "Аз тука бях за гъби! "

Коментар

Ми гъби е берял, човекът!Кое те кара да мислиш,че е бракониерствал? Някой да ме светне за разликата между "спам" и "оф топик",ако изобщо има такава?
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
              Ми гъби е берял, човекът!Кое те кара да мислиш,че е бракониерствал? Някой да ме светне за разликата между "спам" и "оф топик",ако изобщо има такава?
              Едно и също е.Оф топик си е английска думичка.Побългарена.Извън темата си означава.А спама е същото.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ахам. И аз тъй си го мислех. :D Мерсаж за пояснението,де.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

ktborisov написа:
                  Добро утро. Лек и усшен ден на всички и приятна работа
                  Това на аватара ли е уното ти, много е добро, може ли някоя по-голама снимка
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

На мен пък ми ззвучат така - Спамът е нещо безсмислено и нежелано, като например някой си продава колата, друг отдолу да му напише - Много яка кола, успех с продажбата, ако търсех такава, веднага я купувах. Оф-топик пък ми звучи като нещо което има смисъл, но не е по конкретната тема, например някой да каже - потят ми се стъклата, ако не пусна вентилатора на 4, на 3, 2, 1 все се потят, и някой отдолу да напише - на мен пък вентилатора изобщо не ми работи 1, 2, и 3, само 4. Това е друга тема, в основната, оф-топик. Абе кво ме занимавате с ваш’те проблеми ... човеко е бил за гъби, всеки момент ще го дадат по бтв новините.

Коментар

ogi28b написа:
                      На мен пък ми ззвучат така - Спамът е нещо безсмислено и нежелано, като например някой си продава колата, друг отдолу да му напише - Много яка кола, успех с продажбата, ако търсех такава, веднага я купувах. Оф-топик пък ми звучи като нещо което има смисъл, но не е по конкретната тема, например някой да каже - потят ми се стъклата, ако не пусна вентилатора на 4, на 3, 2, 1 все се потят, и някой отдолу да напише - на мен пък вентилатора изобщо не ми работи 1, 2, и 3, само 4. Това е друга тема, в основната, оф-топик. Абе кво ме занимавате с ваш’те проблеми ... човеко е бил за гъби, всеки момент ще го дадат по бтв новините.
                      До там е стигнала наглостта им. Впрочем не ви ли направи впечатление, че "гъбарите" бяха изловени на място и то с екип на БТВ. Инфото е, че бракониерските практики на Понката от Созопол са рецидив. Същия е бил многократно хващан, но пускан да припка на свобода при друго правителство...Тази акция е показна, а поне засега Бойко показва, че ще е безкомпромисен. Дано обаче аршина му да е еднакъв за всички чувстващи се БЕЗНАКАЗАНИ.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Снощи и тая вечер ме е обзела някаква носталгия.Чета теми от преди 2-3 години... Чета си личните съобщения от също толкова години...преди да ми омръзне прочетох на Илко (ilkor) едно ЛС с молба да помогнем на колегата BAI MILE за операция...

Коментар

Малчо, прослуша ли селекцията ?
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Малчо, прослуша ли селекцията ?
                            Мдааааааам ! Доста добри екземпляри си подбрал.
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Ай дано тука не ни нашарят в червено.... зелено, щом чичко паричко е .....
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                Ай дано тука не ни нашарят в червено.... зелено, щом чичко паричко е .....
                                В СПАМ тема,да ти ударят предупреждение за спам ??????

Коментар

Working...
                                X