Не съм се записала,ще поръчваме там на място.Еййй,Оги,гледах я тая на Банани! Случайно я хванах днес. Щот е такова "екзотично" име,та реших,че се бъзикаш,макар че за тях "банани" не означава това,което при нас. И какво,питам аз,щеше да правиш сега в болницата,ако го нямаше форума? Щеше да умреш от скука! Ето на, и за операцията реших,че се шегуваш,а то се оказа,че не е шега! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да го е.а и аз съвсем случайно днес по някоя от Диемите видях рекламата за тези Банани .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
krasio_79bs написа:batproho написа:Да го е.а и аз съвсем случайно днес по някоя от Диемите видях рекламата за тези Банани .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Да не пускам нова тема а и това е най оборотната във форума Сирените вият пробно на 1-и октомвриВ 10 града на страната на 1 октомври ще бъдат тествани новите национални сигнали за тревога и край на тревогата, съобщиха вчера от Гражданска защита.Сирените ще вият до 20 минути от 11 часа в Бургас, Варна, Кърджали, Монтана, Пазарджик Плевен, Пловдив, Русе, Смолян и София.Звуците ще бъдат съпътствани и от гласова информация.Системата за предупреждение ще бъде задействана заради промените в Наредбата за ранното предупреждение и оповестяването при бедствия от тази година. Според тях тя трябва да се тества два пъти в годината - на 1 април и на 1 октомври.При последното пускане на сирените - за Деня на Ботев на 2 юни тази година, настана суматоха в Пазарджик. Там на няколко пъти гражданите чуха: "Внимание, внимание! Въздушно нападение!".Оказа се, че човешка грешка в оперативния център на Пазарджик е довела до пускането на предупредителния сигнал.Според промените в наредбата, които бяха приети от предишния кабинет през март тази година, единната спасителна система влиза в действие от юли, август действа в големите областни градове и чак в края на 2011 г. в останалите населени места.Предвидено е освен със сирените оповестяването на населението за бедствия и аварии да става и по високоговорители. По тях кметовете ще издават инструкции към гражданите.Специални комуникационни канали трябва да осигуряват конферентна връзка между президента, премиера, шефа на парламента и министрите при големи опасности. Сигурността на връзките пък трябва да се гарантира от Национален контролен възел в закритото министерството на извънредните ситуации и резервен център в Бургас.
Коментар
-
BEX---GT написа:нещо интересно - София - Банишора - Студ. град - 1:10ч с кола...на връщане с метрото, като имам 20 мин ходене пеш - 35мин общода не говорим за пари и нерви....There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
и ти си прав, но ако работех например на някое Метро-удобно място, нямаше да карам дизел, а щях да си взема някой голЕм бензин (V8 ) за уиикенда и за кеф... p.s. не че в момента работя, но търся (а никой се не обажда да го ева), а ако си намеря на такова място ще е доста приятноA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
emzo написа:К’фа била разликата между кола движеща се с 130 и кола движеща се с 180 по АМ Тракия ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Тоя индивид emzo само спами.Няма ли да спреш питам ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар