Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да бе, почивахме 4 дена. Аз тези дни се счупих от работа, чак сега ме отпуска кръста и ръцете...

Коментар

sasho_izgrev написа:
      ktborisov написа:
      Оф , утре се работи
      да ве ама пък почивахме 4 дена утре до обяд и ако може изчезваме ако не здраве да е
      Е това е глупостта на отработването, формално отбиване на номера, прийоми от ТАТОВО време
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Много е глупаво това работни дни да се обявяват за неработни, после да се отработват, и също да има толкова много неработни дни, които не се отработват. Такива трябва да са само 3 март, и 22 септември. А те - всеки месец. В месец който няма такива дни - хората тогава си взимат отпуски.

Коментар

ogi28b написа:
          А кво ще кажете за Меджик Мен - новият аромат от Бруно Банани ?
          Никога не съм разбирала кога се шегуваш и кога си сериозен! Ама използвай ги тези емотикони! Сега този Банани,Портокали,Ананаси,реална личност ли е? Сори за невежеството,ама...
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Е как, не гледаш ли рекламите ? Не си ли виждала рекламата на КУЛТОВИЯ Бруно Банани ? Дали мирише на Банани? Почти като лекоатлетката Лиза Мишпека.

Коментар

Сънувах, че Immortal (Дидо) ми звъни по телефона

Коментар

ogi28b написа:
                Е как, не гледаш ли рекламите ? Не си ли виждала рекламата на КУЛТОВИЯ Бруно Банани ? Дали мирише на Банани? Почти като лекоатлетката Лиза Мишпека.
                ...и Карло с моя
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

coolboby написа:
                  А стига бе.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

coolboby написа:
                    Ми днес бяхме с него и Краси/krasio_79bs ма нищо не спомена за теб
                    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Днес отработвахме и вместо да го караме само формално,шефа ни скъса от работа.Вярно са много тъпа работа тези отработваници.На прибиране ми написаха фиш.Повече в събота на работа-никога.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

Здравейте колеги. Попитах в темата за "обсъждане на италфеста", обаче никой не ми отговори. Сега ще попитам тук. Интересувам се официалната вечеря в кой ресторант ще е (ресторанта на някой хотел, или някакъв друг ресторант) ?
                        ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Спаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааам - имах нужда да го кажа
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мнооого интересно, никой не знае в кой ресторант ще ядем и пием.
                            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
                              Мнооого интересно, никой не знае в кой ресторант ще ядем и пием.
                              Пиши на KuKu ЛС.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ntodorov написа:
                                ogi28b написа:
                                ...и Карло с моя
                                ...и футболистът Педерсен. ...а Карло с твоя го знам!
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X