Преди два дена имах проблема с флаша.Ето го моя http://www.storage.to/get/6DcX9FZM/i...ash_player.exe. Изтегли си го,но преди да го инсталираш,махни стария.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Я ми обяснете.Майка туко що проведе разговор от Скайп с Италия от скайп към стационарен телефон. Не е купувала никакви кредити или каквото и да е?!?Ебати мистерията!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Тишо и тук ще си спамиш сам май ?п.с. Спамерите ги няма а спамерките съвсем се затриха .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
знаете ли го тоя вица за трима дето отишли на риба, и по едно време единия вика - яяя какъв красив залез. След 1 минута и другия - яяяя, наистина какъв красив залез. Първия ги бутнал от лодката в езерото, а ония се подават и викат - кво праиш бе, луд ли си, къв си , що ни бутна ? И тоя нашия ги бие с греблото по главите и вика - тебе - за спам, тебе за flood !
Коментар
-
Inessita написа:batproho написа:Тишо и тук ще си спамиш сам май ?п.с. Спамерите ги няма а спамерките съвсем се затриха .Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Сега, да не пускам нова тема, ама чухте ли току-що по новините - в Бургас някакво си частно студио имало право само то да снима новородените при изписване. Ако искаш да си снимаш бебето - 25 лева такса. Значи аз още не съм изпитвал радостта от новороденото, но някои от вас са. Обаче ако ми се случи на мене, и изписват жена ми и бебето, и аз съм отишъл с роднини и приятели, и някой ми каже - не може да снимаш, 25 лева такса, направо не знам, направо отивам до колата, вадя щангата и го почвам без да го питам. Ще го размажа от бой някой такъв дришльо !!! Представяш ли си - ражда ти се дете, може би най-великото нещо на света в жвота на човек, и някой да ми каже - плати 25 лева за да си снимаш детето... МАЛЕЕЕЕЕ!!!! И на всичкото отгоре - някакъв дядка излезе и каза че имали право да поискат съдействие от охраната на болницата - някакви самозванци, с надписи СОТ, които пък толкова бой ще изядат, че им е бедна фантазията. Да ми забранят да си снимам бебето !!! Не мога повече, много се нервирах.
Коментар
-
ogi28b написа:Сега, да не пускам нова тема, ама чухте ли току-що по новините - в Бургас някакво си частно студио имало право само то да снима новородените при изписване. Ако искаш да си снимаш бебето - 25 лева такса. Значи аз още не съм изпитвал радостта от новороденото, но някои от вас са. Обаче ако ми се случи на мене, и изписват жена ми и бебето, и аз съм отишъл с роднини и приятели, и някой ми каже - не може да снимаш, 25 лева такса, направо не знам, направо отивам до колата, вадя щангата и го почвам без да го питам. Ще го размажа от бой някой такъв дришльо !!! Представяш ли си - ражда ти се дете, може би най-великото нещо на света в жвота на човек, и някой да ми каже - плати 25 лева за да си снимаш детето... МАЛЕЕЕЕЕ!!!! И на всичкото отгоре - някакъв дядка излезе и каза че имали право да поискат съдействие от охраната на болницата - някакви самозванци, с надписи СОТ, които пък толкова бой ще изядат, че им е бедна фантазията. Да ми забранят да си снимам бебето !!! Не мога повече, много се нервирах.ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!
FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.
Коментар
-
Как не ми е излязал някой като този мазник когато съм си снимал бебетата ..... доста зор ще види . После няма да си спомня фотограф ли е или водолазФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар