Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди два дена имах проблема с флаша.Ето го моя http://www.storage.to/get/6DcX9FZM/i...ash_player.exe. Изтегли си го,но преди да го инсталираш,махни стария.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

така и не се научих да чета какво ми пише, само цъкам като малоумен ОК, Cancel, Try again и тн. и тн. Затворих си Мозилата, дадох трай агейн и всичко е реди

Коментар

coolboby написа:
        така и не се научих да чета какво ми пише, само цъкам като малоумен ОК, Cancel, Try again и тн. и тн. Затворих си Мозилата, дадох трай агейн и всичко е реди
        То сигурно просто пише Close all browser windows before install. И отдолу Try again и Cancel.

Коментар

Я ми обяснете.Майка туко що проведе разговор от Скайп с Италия от скайп към стационарен телефон. Не е купувала никакви кредити или каквото и да е?!?Ебати мистерията!

Коментар

coolboby написа:
            Я ми обяснете.Майка туко що проведе разговор от Скайп с Италия от скайп към стационарен телефон. Не е купувала никакви кредити или каквото и да е?!?Ебати мистерията!
            И аз днеска звънях.Сигурно е нещо фрее,временно.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Лъжетееееее. нищо не става.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добър вечер СПАМЪРИ и СПАМЪРКИ.
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Тишо и тук ще си спамиш сам май ?п.с. Спамерите ги няма а спамерките съвсем се затриха .
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

знаете ли го тоя вица за трима дето отишли на риба, и по едно време единия вика - яяя какъв красив залез. След 1 минута и другия - яяяя, наистина какъв красив залез. Първия ги бутнал от лодката в езерото, а ония се подават и викат - кво праиш бе, луд ли си, къв си , що ни бутна ? И тоя нашия ги бие с греблото по главите и вика - тебе - за спам, тебе за flood !

Коментар

batproho написа:
                      Тишо и тук ще си спамиш сам май ?п.с. Спамерите ги няма а спамерките съвсем се затриха .
                      Опаааа

Коментар

Inessita написа:
                        batproho написа:
                        Опаааа
                        Има имааа кой каза че няма
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Сега, да не пускам нова тема, ама чухте ли току-що по новините - в Бургас някакво си частно студио имало право само то да снима новородените при изписване. Ако искаш да си снимаш бебето - 25 лева такса. Значи аз още не съм изпитвал радостта от новороденото, но някои от вас са. Обаче ако ми се случи на мене, и изписват жена ми и бебето, и аз съм отишъл с роднини и приятели, и някой ми каже - не може да снимаш, 25 лева такса, направо не знам, направо отивам до колата, вадя щангата и го почвам без да го питам. Ще го размажа от бой някой такъв дришльо !!! Представяш ли си - ражда ти се дете, може би най-великото нещо на света в жвота на човек, и някой да ми каже - плати 25 лева за да си снимаш детето... МАЛЕЕЕЕЕ!!!! И на всичкото отгоре - някакъв дядка излезе и каза че имали право да поискат съдействие от охраната на болницата - някакви самозванци, с надписи СОТ, които пък толкова бой ще изядат, че им е бедна фантазията. Да ми забранят да си снимам бебето !!! Не мога повече, много се нервирах.

Коментар

ogi28b написа:
                            Сега, да не пускам нова тема, ама чухте ли току-що по новините - в Бургас някакво си частно студио имало право само то да снима новородените при изписване. Ако искаш да си снимаш бебето - 25 лева такса. Значи аз още не съм изпитвал радостта от новороденото, но някои от вас са. Обаче ако ми се случи на мене, и изписват жена ми и бебето, и аз съм отишъл с роднини и приятели, и някой ми каже - не може да снимаш, 25 лева такса, направо не знам, направо отивам до колата, вадя щангата и го почвам без да го питам. Ще го размажа от бой някой такъв дришльо !!! Представяш ли си - ражда ти се дете, може би най-великото нещо на света в жвота на човек, и някой да ми каже - плати 25 лева за да си снимаш детето... МАЛЕЕЕЕЕ!!!! И на всичкото отгоре - някакъв дядка излезе и каза че имали право да поискат съдействие от охраната на болницата - някакви самозванци, с надписи СОТ, които пък толкова бой ще изядат, че им е бедна фантазията. Да ми забранят да си снимам бебето !!! Не мога повече, много се нервирах.
                            Колега, само се обади, ще дойда във всяка точка на България да помагам.
                            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

И аз, и аз!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Как не ми е излязал някой като този мазник когато съм си снимал бебетата ..... доста зор ще види . После няма да си спомня фотограф ли е или водолаз
                                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Working...
                                X