Е няма как да не се похваля, какво става с малко спрей и нови стикери:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Е как да не се похваля....спрей, стари тасове и нови стикери
Collapse
X
-
Е как да не се похваля....спрей, стари тасове и нови стикери
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
Браво! Страхотно!Като се видим - бирата е от мен за хубавата идея. За малко се разминахме наскоро... Ама се ля ви...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Заглавието е непълно според мен! Трябваше да е "Е няма как да не се похваля..... малко спрей, нови стикери и любопитна котка"! Това в кръга на шегата разбира се! Много оригинално се е получило! И аз бях замислил нещо такова но колата ми е зелена...и червения стикер няма да стои добре! Иначе поздравления от мен!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Мерсииииии очаквам да почерпите Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 ..............за идеята де.Иначе се радвам че на всички ви харесва.....сега ще коригирам цената на темпрата..... 9 бона, заради екстрите Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Само ми идва малко голям външния стикерчето за отзад, че ще си направя някакъв специален размер само като за нас, иначе за прозорците са идеалниСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Явор Митев
.....и аз украсих Авео-то....малко не му ходи на емблемата, ама пък за сметка на това супер пасна на алено-червеният му цвят...Поздравления на Емо за чудесната идея......
Коментар
-
Старият стикер е отстранен....СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ето и доказателстваСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
тасовете ги почистих финна шкурка, след това минах на една автомивка(ОМВ-където сам си миеш колата) и си измих тасовете + колата хубаво с пароструйката, след което в нас ги забърсах леко с едно парцалче с бензинец и пръсках със спрей за джанти....някакъв немски ми препоръчаха - 5 лв.след като изсъхнаха лепнах стикерите и пръснах тасовете, както са си със стикерите със безцветен лак (пак на спрейче - 5 лв.). Котката наблюдаваше всичко да става под контрол и без да пропусна нещо :D , след което ги сложих на колата и ги наснимах.п.с.по принцип не съм купувал сега нито спрея за джанти, нито лака. Те си стояха остатък от други майсторлъци , така че може и да не струват вече толкова колкото съм писал. Но тези тасове са железни.....След като купихме колата и и купих нови тасове, като тези от подписа.....но в последствие по нашите пътища се наложи да ги сменям на месец по 2-3 бр. накрая си ме знаеха и само като спра колата и ми дават по 1-2(колкото съм изгубил де), и винаги докато купя новите съм карал с тези алфовските.....нямат чупене много са корави, и пластмасата е някаква дето се огъва, не е такава трошлива, другите, само докато ми свалят гумите за баланс, и нещо се чупи, а тези с голям зор ги свалям-слагам. Така че реших да си ги стегна и да си карам вече с тях, докато не вземем някой лети джанти.....ако не продадем колата първо разбира се, че ми се кара нещо като КАПА 2,4 JTD, ili 156 2,4 JTDСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар