http://www.dnes.bg/article.php?id=38333 Като реша да си разчиствам сметките с някой ще се надрънкам като добиче и ще го утрепя с колата Излиза, че след 2 седмици ще ме пуснат под парична гаранция от 5000 лева и готово.Чиста работа Оставам безмълвен, защото не виждам какво може да се каже...отврат!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българският съд?-вече няма такъв!
Collapse
X
-
Точно пък в този конкретен случай най-малко съда е виновен колеги!От професионална гледна точка решението (обективирано в Определение) е перфектно. Нямам време сега да обяснявам защо и как, но най-общо казано - такъв е Закона, а съдът само го е приложил, което му е и работата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Съдът я е пуснал само до делото (процеса), на който тя ще бъде осъдена (или оправдана) за това, което е извършила.Друг е въпроса, при тези обстоятелства защо не се задейства съдът по "бързата процедура" и да я прати в нашия край (Сливенския затвор)?Сега това дело ще се точи няколко години, докато в крайна сметка на всички им омръзне, и накрая ще я осъдят да плати някаква глоба и ще се размине с условна присъда...
Коментар
-
Явор Митев
....ще и се размине друг път.....убила е дете на висш магистрат...просто както каза Деян, пуснали са я до делото......
Коментар
-
Явор Митев
цитат:Едно от убитите момичета - 19-годишната Александра Ненова, е дъщеря на бившия окръжен прокурор на Перник Марияна Борисова, която в момента работи в Апелативната прокуратура в София.
Коментар
-
Сутринта и аз си попсувах като гледах новините! Изобщо не знам какво ще му гледат на делото, като всичко си е апачик А и не знам кой малоумник ще извади доказателства за невинност! Още повече, че ако си човек на място, сам ще си влезеш у затора, да срешнеш ора.Винаги ми е било чудно като нетрезвото състояние се взима в някои дела като смекчаващо вината обстоятелство? Някой може ли на обясни как точно стои въпросът? Убийство по непредпазливост в нетрезво състояние - така ли се води случаят?
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Сутринта и аз си попсувах като гледах новините! Изобщо не знам какво ще му гледат на делото, като всичко си е апачик А и не знам кой малоумник ще извади доказателства за невинност! Още повече, че ако си човек на място, сам ще си влезеш у затора, да срешнеш ора.Винаги ми е било чудно като нетрезвото състояние се взима в някои дела като смекчаващо вината обстоятелство? Някой може ли на обясни как точно стои въпросът? Убийство по непредпазливост в нетрезво състояние - така ли се води случаят?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Точно пък в този конкретен случай най-малко съда е виновен колеги!От професионална гледна точка решението (обективирано в Определение) е перфектно. Нямам време сега да обяснявам защо и как, но най-общо казано - такъв е Закона, а съдът само го е приложил, което му е и работата.FIAT Marea 1.9TD Weekend
Коментар
-
Дам пуснали са я до делото. Ма после съдът ще отложи защото имала хемороиди, другия път ще бъде пресипнала, 3-тия път няма кой да и гледа детето, 4 влака до София ще спука гума и т.н. и се завърта пак един кръг, в който ако не извадят връзки родителите на убитите, делото ще е със същата продължителност като при маргините. Пуснаха ги, сега на 1 дело не могат да се засечат всичките обвиняеми ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар