Без коментар http://www.spetrov.com/video/weird/s...iaУмната колеги!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Екшън по Софийските булеварди
Collapse
X
-
Интересно ми е с какъв акъл минават на червено...айде...тука в Стара Загора иде дойде...няма голямо движение(не че е правилно), но в София, в това движение да минеш на червено нз каквое!Lancia Lybra 2,4JTD '03
Фиат Браво 1.9TD75 '97
Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex
Коментар
-
Kuku написа:И на вас да кажа, че последния с червеното "БМВ" го познавамFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
standox_brava написа:Интересно ми е с какъв акъл минават на червеноAudi 1.8S златен талон
Коментар
-
westdogg написа:Kuku написа:И на вас да кажа, че последния с червеното "БМВ" го познавамVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз това днес го гледах в vbox7.com и онемях а имаше едно кръстовище на което се удариха няколко коли, като последната се завъртя няколко пъти!Еми незнам работата ли ще избяга,далтонистили са тия потенциални убийци.....предполагам това е малка част от изпълненията в София!?now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Ще извиняваш, ама говориш ПЪЛНИ глупости! Няма такова нещо като "почти мина на жълто"...На жълто е ЗАБРАНЕНО да се навлиза в кръстовище.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Ще извиняваш, ама говориш ПЪЛНИ глупости! Няма такова нещо като "почти мина на жълто"...На жълто е ЗАБРАНЕНО да се навлиза в кръстовище.Забранено освен ако не можеш да спреш бeзопасно...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Момчето с "БМВ"-то е виновно в случая и на него са му съставили акт, НО е вярно и че шофьора на "Пунто"-то не се е огледал преди да тръгне - условието е, че до "Пунто"-то има бус и той пречи да се види връхлитащото "БМВ" В наказателното постановление на момчето с "БМВ"-то пише 6 точки и 40лв. глоба за минаването на червено и 150лв. глоба за ПТП-то И аз мисля, че ако се беше опитал да спре на жълто, щеше да навлезе в кръстовището на спирачки, НО нямаше да се удари в никой, защото щяха да го видят в последния момент преди да спре И аз имам някакви съмнения, че може шофьора на "Пунто"-то да е тръгнал секунда по-рано, т.е. на жълто>зелено, съдейки по позицията на колата или просто светофара държи жълтия сигнал едновременно и за двете посоки, затова се получава толкова тънко разминаване на сигнала, а в случая - удар Аз лично съм се удрял по този начин, но тогава виновен беше другия (с малко условности), все едно в тази ситуация "Пунто"-то да е виновно, че е тръгнало по-рано на жълто
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар