Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Екшън по Софийските булеварди

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може да е но поскоро не е. Вчера излизам от мола на Сливница и Опълченска Тръгвам в посока хотел Родина, и в края на разделителната ограда правя обратен завой - нарушение е и аз го знам. Беше около 9:30 вечерта. Тъмно. Изподе дърветата излиза полицай и ме спира. Скрил се е в тъмното ( нарушение първо ). Представи се по устав и поиска да отворя багажника ( според мен трик, с който да изляза от колата и да отида на тъмно и аз ). Дадох си документите - ЛК с регистрация в София, книжка от КАТ Шумен. Държеше се сравнително нормално. 50 лева бил акта и 4 точки. Обясни ми как ще трябва поне 3 пъти да ходя до Шумен докато ми излезе акта, че са разходи и прочее. "Какво да правим?" Не много познат за мен въпрос. Просто за пръв път ме спират катаджии. Вдигам рамене и казвам Пишем акт. Пак малко сметки колко ще ми излезе всичко... И какво да правим? Отговарям му, щом съм в нарушение да пише акт. Ако съм му бил приятел щял да ми каже че съм смотан, че той предлагал да дам нещо да се почерпят, а аз съм искал да пише акт. Аз в себе си нямах нито лев - пазарувам с карта. Но и да имах нямаше да му дам. И му казах - нямам пари. Махна толкова пренебрежително с ръка ( нещо което може би означаваше - Ебаси нещастника тоя, толкоз е тъп, че не си струва да се разправям с него ), обърна се и замина.Е, колега, апологет на катаджиите. Коментирай го.Може да съм идиот, но аз на никого и лев няма да дам. Работата ми е такава, че се опитва и мен да подкупват понякога. Казал съм му на шефа си - предлагат ми пари. Ако ми вярваш, вярвай ми. И той ми вярва. Харча 7 цифрена сума на година, служебни пари и не съм си изцапал ръцете. Няма и да го направя. А тези хора излизат на работа с мисълта да изкарат нещо "за почерпка". Хан Круме, къде си?
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
    X