Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Екшън по Софийските булеварди

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Екшън по Софийските булеварди

Без коментар http://www.spetrov.com/video/weird/s...iaУмната колеги!

Ебати жалките сценки..тва могат само супер наивни тъпунгери да го направят...както ония с маршрутката посредата на записа когато иска да мине пред трамвая...

Коментар

И на вас да кажа, че последния с червеното "БМВ" го познавам

Коментар

Kuku написа:
        не е за хвалене колега!
        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Не се хваля...

Коментар

Интересно ми е с какъв акъл минават на червено...айде...тука в Стара Загора иде дойде...няма голямо движение(не че е правилно), но в София, в това движение да минеш на червено нз каквое!
            Lancia Lybra 2,4JTD '03
            Фиат Браво 1.9TD75 '97
            Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
            Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

Kuku, дай подробности - например какво му написаха в акта?
              Audi 1.8S златен талон

Коментар

Kuku написа:
                От всичките катастрофи точно тоя с червено БМВ е най-малко виновен.. Той почти мина на жълто, а ония с тая малката синята количка като тръгва от светофара къде гледа ебати, и вупреки че по правилник той не е виновен, за мен той е тоя който не внимаваше . Дай като му светне зелено( а може и още жълто да е било) да тръгне без капка внимание.
                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

standox_brava написа:
                  Интересно ми е с какъв акъл минават на червено
                  Наречи ги заспи, блейки или нещо такова. Например на светофара на орлов мост (дето рейса прави десен завой и един от ляво минава на червено) - този от ляво дето идва, реално той идва от другата страна (там а канал по средата с 2 еднопосочни платна), прави ляв завой на моста и трябва да спре на червено, но по инерция си минава мислейки че му е зелено.За няколко от другите случаи на другите кръстовища - там също ги разбирам до някъде като има 2 светофара от които единия свети червено например на ляво, а другия свети зелено направо и се случва някой поинерция да мине точно на там на където е червеното гледайки другото зелено.Или пък на мостове обикновенно има 2 светофара - един преди моста и един след моста. Няколко пъти ми се е случвало жената да ми вика що не тръгвам, свети зелено, а тя реално гледа че втория свети зелено, а първия на който стоя си свети червено.Но да ти свети жълто от сумати време и да натискаш да минеш последния момент вместо да се опиташ да спреш (както последния случай) - е това не го разбирам - от бързане стигна точно никъде
                  Audi 1.8S златен талон

Коментар

westdogg написа:
                    Kuku написа:
                    От всичките катастрофи точно тоя с червено БМВ е най-малко виновен.. Той почти мина на жълто, а ония с тая малката синята количка като тръгва от светофара къде гледа ебати, и вупреки че по правилник той не е виновен, за мен той е тоя който не внимаваше . Дай като му светне зелено( а може и още жълто да е било) да тръгне без капка внимание.
                    Ще извиняваш, ама говориш ПЪЛНИ глупости! Няма такова нещо като "почти мина на жълто"...На жълто е ЗАБРАНЕНО да се навлиза в кръстовище.
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз това днес го гледах в vbox7.com и онемях а имаше едно кръстовище на което се удариха няколко коли, като последната се завъртя няколко пъти!Еми незнам работата ли ще избяга,далтонистили са тия потенциални убийци.....предполагам това е малка част от изпълненията в София!?
                      now. BMW E39 523i '98 170hp
                      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

вчера го гледах, да се смея ли, да плача ли, не зная но да си признаем, от пешеходците всички бяха малоумни и камикадзета дано са живи и здрави!!!
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

Ще извиняваш, ама говориш ПЪЛНИ глупости! Няма такова нещо като "почти мина на жълто"...На жълто е ЗАБРАНЕНО да се навлиза в кръстовище.
                          Забранено освен ако не можеш да спреш бeзопасно... А видя ли че докато светеше жълто на БМВто , синята кола вече тръгваше, дали е изчакала да светне зелено?
                          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                            Забранено освен ако не можеш да спреш бeзопасно...
                            Което не означава, че трябва да караш с 80 в града, за да може това да ти служи за оправдание...
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Момчето с "БМВ"-то е виновно в случая и на него са му съставили акт, НО е вярно и че шофьора на "Пунто"-то не се е огледал преди да тръгне - условието е, че до "Пунто"-то има бус и той пречи да се види връхлитащото "БМВ" В наказателното постановление на момчето с "БМВ"-то пише 6 точки и 40лв. глоба за минаването на червено и 150лв. глоба за ПТП-то И аз мисля, че ако се беше опитал да спре на жълто, щеше да навлезе в кръстовището на спирачки, НО нямаше да се удари в никой, защото щяха да го видят в последния момент преди да спре И аз имам някакви съмнения, че може шофьора на "Пунто"-то да е тръгнал секунда по-рано, т.е. на жълто>зелено, съдейки по позицията на колата или просто светофара държи жълтия сигнал едновременно и за двете посоки, затова се получава толкова тънко разминаване на сигнала, а в случая - удар Аз лично съм се удрял по този начин, но тогава виновен беше другия (с малко условности), все едно в тази ситуация "Пунто"-то да е виновно, че е тръгнало по-рано на жълто

Коментар

Working...
                              X