Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бесен съм-без броня и халоген

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бесен съм-без броня и халоген

колеги видях поразиите на един роднина, който вчера кара типокапредната ми броня не прелича на нищо счупена е и се вее като..............на всичкото отгоре днес ми откраднаха и левия халоген хората обаче прилично са ми прибрали куплунга с кабела да не ми виси ,да не взема да го скъсам нещобесен съм и за бронята и за халогена ако някой има халоген да звъни
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Re: Бесен съм-без броня и халоген

soulkeeper написа:
    на всичкото отгоре днес ми откраднаха и десния халоген
    Не е ли левия

Коментар

ето и снимков материал
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Ау....гадно...как така е ударена хубавата броня....?
        Lancia Lybra 2,4JTD '03
        Фиат Браво 1.9TD75 '97
        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

много неприятно, колега, аз за това не обичам да карам чужди коли, а и моята мъчно я давам, само на хора, в които съм сигурен... отиди при застрахователите, да ти платят, ама за халогена, едва ли, тъй като липсва изцяло, май не плащат
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Колега много сори за това дето ти се е случило, но не си ли чувал лафа "Чужда п....ка, кокали няма". Същото важи и за колите. Рядко са тези дето пазят чуждото повече от своето, затова колата може да я дам само на силно проверен човек и то с много уговорки. Халогена на старо ще го намериш, а родата го хващай за яката и да ти търси читава броня. Успех и умната! Ако ли не - русата!
            TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
            ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
            НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ

Коментар

Working...
            X