Шлайф на глава че харчи масло като тир, ламбда сонда, че харчи бензин за два тира, поставяне газова уредба.Такива работи.Ама до 2 седмици слагам газ, а другото-като му дойде времето.
Аз може и да съм я разказвал тази случка, но не съм сигурен, та затова ще я разкажа пак Карам си аз по "Раковска" от "Ал.Невски" към центъра и точно там, където става широко, преди кръстовището с "Гурко" обикновено стоят по двама-трима полицаи Та карам си аз и изведнъж от пресечката преди широкото излиза един "Туарег", стъпва на платното да се огледа, но спира така, че ми препречва пътя, аз инстинктивно чуквам леко спирачката и тръгвам да го заобикалям, а той решава, че ще го пусна да се включи пред мен и в същия момент и той тръгва аз пак натискам спирачката, този път по-силно, но пак не спирам, а просто го заобикалям от по-далеч и тоя път натискам и клаксон при което той откровено си тръгна без изобщо да ме погледне, засече ме и направо ме избута от платното, а аз навих волана за да не се ударим и спрях на осевата Всичкото това се развива пред очите на полицай, който стоеше до мотора си и беше хванал в едната ръка радиостанция, а в другата палка, но по-скоро изпълняваше ролята на случаен наблюдател, вместо на орган на реда Както си бях спрял на осевата, слезнах от колата и се провиквам: "Не виждаш ли какво става бе, к’во само гледаш от страни?! Не виждаш ли как ме засича, щяхме да се ударим пред очите ти, а ти стоиш като препариран?!"А той ми отговаря: "Аз не мога да разбера, какво става тук!" "Как ше разбереш, като си п*тка!" му отговорих аз, качих се в колата и си продължих....Много други случки мога да разкажа, с участието на малоумни, тъпунгери-олигофрени от редиците на МВР, но не виждам смисъл, защото нищо няма да се промени и само ще се нервирам Както обича да казва един приятел: "Най-полезни са, когато ги няма!"
Е КАТ ли събират глобите бе колега? Ти ако си питал чистачката в КАТ естествено че няма да знае. Има едно гише "Информация" Там ако си питал са щели да ти кажат. И кво. Икамерите ли поставят КАТ? Стига с тая агресия. Не ни е виновен КАТ виновен е манталитета ни. Виновна е демокрацията. Защото криворазбраната демокрация доведе тази анархия. Защо по времето на Т. Живков нямаше толкоз жерви? Защо нямаше толкоз фиркани водачи. Защото депутатите нямат интерес полицията да е силна. И затова всеки си трие ръцете с нея и затова служителите в това ведомство нямат мотивация да работят под пара. Защото като спре някой за еди кво си .. оня вади телефони и почва да върти наляво надясно. Почва да го уволнява. Изнамери някоя връзка .. оня му каже да напишат жалба и вместо да застане след това на страната на полицая той застава на страната на "нашия човек" и "еб*ат полицая. Каква мотивация да има. За 300 лв да си късаш нервите с тъпунгери трябва да си мазохист.
Колега донякъде съм съгласен с теб но с две основно неща не съм .Първо както каза колегата по горе и аз съм ходил поне 10 пъти откакто имам акт който за пояснение е за това че седмица бях закъснял да мина на преглед.Акта е за 10-20 лева е как да го платя като първо няма кой да те упъти каде е гишето след което не може да се налага аз да чакам 100 човека два дена все пак и аз съм на работа от 9.00 до 18.00 кога да я платя .А за камерите че нямат пари просто не го споменавай .Знам какви камери имат какъв е бюджета защото бившия ми шеф беше шеф на проекта по слагането им и така и нищо не стана защото нямат представа какво искат да направят а и най важното парите изведнъж потъват нейде неизвестно каде .П.С Съгласен съм с това че ние сме си такива темерути че втори като нас няма и никой който кара с двеста няма право да се оправдава с дупките при положение че няма разрешена скорост 200 до колкото си спомням .
Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Коментар