Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

презареждане на прима

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

trace написа:
    Гръцки, еврейски, все ми е тая, стига да си изпълняват задълженията коректно.На мен лично (и на повечето ми приятели) сметките никога не са билинадписвани. Случва се само на тези които пийнат и се почват едни разговорипо един час и после "оу, тия как лъжат". Лъжат дръжки. Що не ме излъжат мен, а на тях всеки месец им товарят сметката.Познавам поне 5-6 подобни дето все реват, че ги мамят, амакато седнат на маса, през две минути "я чакай да звънна на този, я сега на този"и ето ти 300лв. сметка. Ами сори, ама никой не им е винивен.Мойта що винаги е около 25-30лв. Щото не звъня за щяло и нещяло.
    ex : Bravo 1.6 16v 103hp
    now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Прима от 10 лева няма, както беше писал някой по-горе. От 5 лева не става, така че трябва да сложиш 15 лева.

Коментар

как да няма като съм виждалedit:муаххх нещо съм се объркал,не съм догледал нещ, няма от 10

Коментар

mvmrik написа:
          Прима от 10 лева няма, както беше писал някой по-горе. От 5 лева не става, така че трябва да сложиш 15 лева.
          Може да заредиш 10 лв. чрез смс. Аз така зареждам на майка ми.http://www.mtel.bg/customer/q_and_a/...=65&faq_id=395
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
          X