Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

презареждане на прима

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

презареждане на прима

значи изтича 1 година от както не съм презареждал една приманякои имали идея колко пари трябва да и вкарам за да ми остане номераразбрах,че с 5лЪва не става,мисълта ми е колко няй-малко ....от 2 часа се опитвам да се свържа с тея тъпунгери от м-тел за да ги питам и не става и не става,всички били заети,сигурно си правят оргиики

Не е ли 15лв. най-малкия им ваучър?
    N.Y. State of Mind

Коментар

Мисля че ставаше ако някой на сметка ти прати примерно 15лв и ще тръгне. Моята също беше така, но не се занимавах с глупости и си зех нова карта

Коментар

По принцип има ваучери и за 5лв. Пъгси, на теб, какво ти пречи да заредиш с 15лв. и да си ги изговориш после?В смисъл - няма да говориш толкова от другия си телефон, а ще си изговориш парите в примата!

Коментар

най-малкия е 5<10<15 и нагорена мен ми харесва номера за това ще я пазя

Коментар

10 левапочти съм сигурен
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Май като заредиш 5лв ти я удължават с 1 месец, а 15 с 1 год
              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

тея са е*ати г*зовете,имах 1 лв в картата,сега се опитвам пак да се свържа с тези малумници,и тая ми вика нямате достатъчно бля бля бля,не таксуват ли като вдигне оператора, одеве звъня и после само си прекъсва без аз да затварям и за тва таксуват,не че съм за 30-40 стинки ама е ебати циганията,на ден по 300 човека да се набутат с по 50 стинки,това е 1 надница на умните им операторибати тъпнята :D

Коментар

Само Прима се таксува на *88 Ей са ше звънна...

Коментар

дапри Прима имаш право на 2 разговора с *88 на месец
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Готооо Срещу зареждане с 5лв. получаваш активация за 2 месеца - 1 активен месец (можеш да набираш и теб да те набират) и 1 пасивен месец (само теб могат да те набират) Срещу зареждане с 10-15лв. получаваш активация за една година

Коментар

Kuku написа:
                        Готооо Срещу зареждане с 5лв. получаваш активация за 2 месеца - 1 активен месец (можеш да набираш и теб да те набират) и 1 пасивен месец (само теб могат да те набират) Срещу зареждане с 10-15лв. получаваш активация за една година
                        имаш бира

Коментар

Kuku написа:
                          Това явно е от скоро, защото миналия месец заредих една прима с 5лв исрока си се удължи с една година.
                          Ex Fiat 126P
                          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS
                          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Да ви е честит еврейския оператор !!!Аз затова ползвам гръцкия, не че те са много по-различни, но пък са малко по-толерантни към клиентите си.При Глобул най-малкия ваучер, който продължава срока е 15 лева. За ментел незнам.

Коментар

Гръцки, еврейски, все ми е тая, стига да си изпълняват задълженията коректно.На мен лично (и на повечето ми приятели) сметките никога не са билинадписвани. Случва се само на тези които пийнат и се почват едни разговорипо един час и после "оу, тия как лъжат". Лъжат дръжки. Що не ме излъжат мен, а на тях всеки месец им товарят сметката.Познавам поне 5-6 подобни дето все реват, че ги мамят, амакато седнат на маса, през две минути "я чакай да звънна на този, я сега на този"и ето ти 300лв. сметка. Ами сори, ама никой не им е винивен.Мойта що винаги е около 25-30лв. Щото не звъня за щяло и нещяло.
                              Ex Fiat 126P
                              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS
                              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
                              X