значи изтича 1 година от както не съм презареждал една приманякои имали идея колко пари трябва да и вкарам за да ми остане номераразбрах,че с 5лЪва не става,мисълта ми е колко няй-малко ....от 2 часа се опитвам да се свържа с тея тъпунгери от м-тел за да ги питам и не става и не става,всички били заети,сигурно си правят оргиики
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
презареждане на прима
Collapse
X
-
тея са е*ати г*зовете,имах 1 лв в картата,сега се опитвам пак да се свържа с тези малумници,и тая ми вика нямате достатъчно бля бля бля,не таксуват ли като вдигне оператора, одеве звъня и после само си прекъсва без аз да затварям и за тва таксуват,не че съм за 30-40 стинки ама е ебати циганията,на ден по 300 човека да се набутат с по 50 стинки,това е 1 надница на умните им операторибати тъпнята :D
Коментар
-
Kuku написа:Готооо Срещу зареждане с 5лв. получаваш активация за 2 месеца - 1 активен месец (можеш да набираш и теб да те набират) и 1 пасивен месец (само теб могат да те набират) Срещу зареждане с 10-15лв. получаваш активация за една годинаEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Гръцки, еврейски, все ми е тая, стига да си изпълняват задълженията коректно.На мен лично (и на повечето ми приятели) сметките никога не са билинадписвани. Случва се само на тези които пийнат и се почват едни разговорипо един час и после "оу, тия как лъжат". Лъжат дръжки. Що не ме излъжат мен, а на тях всеки месец им товарят сметката.Познавам поне 5-6 подобни дето все реват, че ги мамят, амакато седнат на маса, през две минути "я чакай да звънна на този, я сега на този"и ето ти 300лв. сметка. Ами сори, ама никой не им е винивен.Мойта що винаги е около 25-30лв. Щото не звъня за щяло и нещяло.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар