The_Wicker_Man написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Върховният съд ЗАЛИЧИ "Природен парк Странджа"
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
далеч съм от мисълта да иронизирам. Думата ми беше, че телевизията ни манипулира чрез изборно предствяне на информацията. А по принцип за Странджа - там има спорд мен няколко нередни неща : съдът решава нещо в угода не една фирма, като се базира на грешка отпреди N години в обявяването на съответната територия за национален парк. Така един важен въпрос "трябва ли дадена територия да бъде нац. парк" се измества от същината си и се свежда до въпроса за това дали е било правомерно такова обявяване Но по силата на нещата вече тази територия е национален паркзащо държавата в лицето на екоминистерството и правителството не може или не иска да защити едно статукво но най нередното в случая за мен е услужливостта ВАС
Коментар
-
Rayo написа:...А по принцип за Странджа - там има спорд мен няколко нередни неща : съдът решава нещо в угода не една фирма, като се базира на грешка отпреди N години в обявяването на съответната територия за национален парк. Така един важен въпрос "трябва ли дадена територия да бъде нац. парк" се измества от същината си и се свежда до въпроса за това дали е било правомерно такова обявяване Но по силата на нещата вече тази територия е национален паркзащо държавата в лицето на екоминистерството и правителството не може или не иска да защити едно статукво но най нередното в случая за мен е услужливостта ВАСVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Rayo написа:...Административните съдилища се произнасят по законосъобразността на административните актове, включваща в себе си и процедурата по издаването им (т.н. процесуални правила), а не по цяхната целесъобразност.
Коментар
-
Rayo написа:изведнаж след намеса на една фирма ВАС се сеща че тази територия не е законно обявена за паркVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Rayo написа:изведнаж след намеса на една фирма ВАС се сеща че тази територия не е законно обявена за парк
Коментар
-
Доста интересна статия има в Капитал тази седмица посветена на този случай. Оказва се че ВАС имат построена почивна станция на общинска зема дарена от същата община която е сезирала съда за това че парк Страджа е незаконен.На това май в цивилизованите страни му викат корупция , а у нас незнайно как ....Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:Доста интересна статия има в Капитал тази седмица посветена на този случай. Оказва се че ВАС имат построена почивна станция на общинска зема дарена от същата община която е сезирала съда за това че парк Страджа е незаконен.На това май в цивилизованите страни му викат корупция , а у нас незнайно как ....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Rayo написа:наистина не съм прав, благодаря. прекалих с полемиката ... та почти стигнах в демагогиятаmea culpa, дет’ се викаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:ruNNer написа:Доста интересна статия има в Капитал тази седмица посветена на този случай. Оказва се че ВАС имат построена почивна станция на общинска зема дарена от същата община която е сезирала съда за това че парк Страджа е незаконен.На това май в цивилизованите страни му викат корупция , а у нас незнайно как ....Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:kiro_of_the_day написа:ruNNer написа:Доста интересна статия има в Капитал тази седмица посветена на този случай. Оказва се че ВАС имат построена почивна станция на общинска зема дарена от същата община която е сезирала съда за това че парк Страджа е незаконен.На това май в цивилизованите страни му викат корупция , а у нас незнайно как ....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар