Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Върховният съд ЗАЛИЧИ "Природен парк Странджа"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Върховният съд ЗАЛИЧИ "Природен парк Странджа"

... по "молба" на частната фирма Краш 2000. Довечера в 19:30 на Попа ще има неорганизиран протест срещу тази наглост.новината: http://dnes.dir.bg/2007/06/29/news18...тестът: http://savestrandja.hit.bg/Моля разпратете това на своите познати, за да има поне някакъв отпор срещу безскрупулното поведение на върховните продажници.Подпишете и петицията: http://www.bgpetition.com/strandja/index.html
    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Аз се подписах. Ако успея да се освободя ще отида и на протеста.
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Трябва да се отдаде заслуженото на съдия Юлия Ковачева - познавам я - от един град сме - достоен човек. Особеното мнение означава в повечето случаи, че съответния съдия не е съгласен с решението, ама е малцинство. Аз какви примери имам в моята практика с ВАС ... не ми си говори направо, че пак почвам да се ядосвам. "ВАС" ООД какво да се прави...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

За съжаление съм на работа, дано да се съберат повече хора, защото тези ни направиха на идиоти, за тези неща в цивилизованите страни се прави референдум Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
        Следвай мечтите си))

Коментар

всичко трябва да се съсипе да им е*а пу*к*те ма*ч*ни на тея скапаняцивсичко трябва да в е строежи,кал,лайнавсичката тая измет в една голяма сграда без изход и от горе 1000 запалени резачки за дърва да се хвърлят вътре

Коментар

Пълна мафия!!! Гласувах в подписката
            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Аз също съм твърдо против и силно изненадан от тъпизма на съдиите, НО задайте си въпроса - кой от вас няма да построи хотел там, ако има възможност и няма друга алтернатива?!А преди малко пък видях по новините, че дали на Симеончо орден "Стара планина" Не ми се мисли за утре....

Коментар

Kuku написа:
                А преди малко пък видях по новините, че дали на Симеончо орден "Стара планина"
                За това, че продаде на безценица БТК! Само след година я продадоха с печалба от 1 800 000 000 евро! Не! Няма грешка в нулите... Е познайте дали не имало и за него и за Миленчо и за НДСВ и за кой ли още не!

Коментар

и аз се подписах.Първо окепазиха ’Натура 2000", сега почнаха и парковете. Да се готви Витоша.
                  Тойота Приус

Коментар

Rayo написа:
                    и аз се подписах.Първо окепазиха ’Натура 2000", сега почнаха и парковете. Да се готви Витоша.
                    Витоша и нея я оправиха... вдигнаха нивото на застрояване на 1000 метра!!А за ордена "стара планина" на Доган някой сеща ли се?!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Абе всичко точно. Подкрепям ги. Ама и те се изложиха. Отиваш да протестираш ОК. Ама да идеш фиркан и друсан. Поне тия дето ги даваха по тв-то бяха такива. И решават Сульо и Пульо и затварят Орлов Мост. Кой кво прави, всеки затваря Орлов Мост.

Коментар

е те това е силата на манипулацията на масмедиите: "поне тия дето ги даваха по тв-то бяха такива". И готово : протестът и най-важното, идеята и причината за протеста се опорочават : "абе мани ги тия пияници и наркомани, викат нещо".има няколко неща : - всякакви масови изяви привличат маргинални типове и всякакви лумпени. - всички сме свикнали, че екологията "трябва да се защитава", трябва да се "пази природата", и като се вдигне медиен шум, колко му е на един Сульо или Пульо да реши, че трябва да я защити. - не вярвам всички участвали в протеста да са фиркани и друсани. Но окото на телевизията кой знае защо се е спряло предимно на тях. Не че е нямало. - дори и да са били само такива (фиркани и друсани), спомнете си как завършва "Под игото" : "тоя луд бе единствения, който се осмели да протестира" (става дума за манастирския идиот Мунчо, когото турците обесват до побитата на кол глава на Огнянов). Язък за нас, ако защитата на важни неща стане работа на маргинални и лумпенизирани елементи. Ние, дето се имаме за нещо повече, си траем.
                        Тойота Приус

Коментар

http://tropot.net/photoblog/index.php?showimage=181

Коментар

The_Wicker_Man написа:
                            Абе всичко точно. Подкрепям ги. Ама и те се изложиха. Отиваш да протестираш ОК. Ама да идеш фиркан и друсан. Поне тия дето ги даваха по тв-то бяха такива. И решават Сульо и Пульо и затварят Орлов Мост. Кой кво прави, всеки затваря Орлов Мост.
                            Ти пък как им взе проби от екрана за да установиш, че са фиркани и друсани!?

Коментар

Абе .. аз квото кажа или се приема с насмешка или се заяждате с мен. Ти телевизия не гледа ли ? То не можеше да свърже едно изречение. Питат го за какво протестира, оня вика : Амииии ... събрали сме се тукааааа (и се обръща към тълпата и се изкрясква ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ) ... ъ-ъъ-ъ-ъ-ъ .. за природата. Репортера го пита : И по точно? И оня отговаря .. Амиии .. не може да се строи в природата. !!! С един празен блуждаещ поглед. Това е типичното държание на един "трезвен природозащитник"!!!Нали ? Това е само 1 пример. Далеч съм от мисълте че всички са били такива. Но поне някои които взимаха интервю от тях и такива които камерата долови с периферията .. извинявай много. Търчи на зиг-заг по платното с бутилка двулитрова бира. Не, вътре има сок от боровинки!!! Ай сиктир ...

Коментар

Working...
                              X