Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има ли "PuntoHGT" само с един AirBag???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има ли "PuntoHGT" само с един AirBag???

Възможно ли е втората въздушна възглавница да е допълнителна екстра и за това във въпросната кола от снимката да я няма??? Другия въпрос е, защо няма?!

Колеги, помогнете, че искам да пазарувам и ме е шубе да не "ударя греда"

Коментар

Еми аз имам пунто ХГТ и то има не 1 не 2 ами 4 airbags....и мисля че с 4 е стандартното...
      Punto HGT - total
      Punto 1.2 16v Sporting - total
      Punto 1.2 - alive
      Toyota celica t23

Коментар

И аз знам, че така трябва да бъде

Коментар

провери го в сервиз, всичко ще си каже
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

В Германия

Коментар

Kuku написа:
              В Германия
              Ако успееш да се докопаш до VIN номера няма ли да пише с колко е. Пък малко странно ако е удряно пича да си смени таблото с обикновено и да си смени само неговия AIRBAG. В такъв случай по вероятно е да нямаше нито един. Но знае ли човек............. Аз по - скоро си мисля че не е HGT.
              Punto SX 1.1 55

Коментар

Не, истинско си е, ето я обявата Намерих и други такива, само с един AirBag отпред HGT, HGT, HGT

Коментар

Kuku написа:
                  Не, истинско си е, ето я обявата Намерих и други такива, само с един AirBag отпред HGT, HGT, HGT
                  чичи на Горублянско има 2 мисля ако не и 3 ... или поне имаше преди 10-на денаоти не си земеш JTD ?! верно бензинката е по-якама се си мисля че тия HGT-та им е зета душицата ...
                  Novitec Rosso Passionale 1.9 MultiJet
                  Alfa Romeo 156 JTS Selespeed Ti

Коментар

DiStefano написа:
                    Kuku написа:
                    чичи на Горублянско има 2 мисля ако не и 3 ... или поне имаше преди 10-на денаоти не си земеш JTD ?! верно бензинката е по-якама се си мисля че тия HGT-та им е зета душицата ...
                    Двигателят е доста голям за колата така че доста трябва да се озориш да и вземеш душицата...тя тая кола е направена да я караш на високи обороти.пари да имаш за бензин иначе колата си е екстра
                    Punto HGT - total
                    Punto 1.2 - alive
                    Toyota celica t23

Коментар

абе то и 145 QV уж е направено да я караш такапък повечето дет ги гледам че се продават санапълно "изцедени" ... та не знам ...

Коментар

Стефчо, работата е там, че на едно "PuntoHGT" за продажба в България, може да са му взели душата, но не е ясно какво още са му взели Докато на същото "PuntoHGT" в Германия, дори да е без душа, поне му личи всичко останало, а и все си мисля, че 70’000км. на кола в Германия са по-истински от 70’000км. на кола в България Да не говорим, че ти сам виждаш, как една кола за лично ползване излиза толкова, колко и на търговците тук им излиза за продаване, а в тяхната цена има и печалба

Коментар

В Германия немците карат по магистралата колкото може колата....така че дали е дизел дали бензин все 200км/ч....еднакво се поддържат само дето дизела обикновено е навъртял двойно или тройно километри..как ще разбереш коя е издухана???късмет си е
                          Punto HGT - total
                          Punto 1.2 - alive
                          Toyota celica t23

Коментар

Kuku написа:
                            Стефчо, работата е там, че на едно "PuntoHGT" за продажба в България, може да са му взели душата, но не е ясно какво още са му взели Докато на същото "PuntoHGT" в Германия, дори да е без душа, поне му личи всичко останало, а и все си мисля, че 70’000км. на кола в Германия са по-истински от 70’000км. на кола в България Да не говорим, че ти сам виждаш, как една кола за лично ползване излиза толкова, колко и на търговците тук им излиза за продаване, а в тяхната цена има и печалба
                            дам така е ... съгласен съмосвен кола от този калибър се ползва там за градскадемек километрите трябва да са по-малко... не знам ... HGT трябва да се види серийно с колко Еърбега излизащото съм почти сигурен че другите 2 се плащат допълнително

Коментар

това според мен пак е отличен вариант 1,2 16Vhttp://www.mobile.de/SIDs0kc7zbDs3dr...1111262081055&

Коментар

Working...
                              X