В Белчин баня има много добър басейн.Виж на търсачка в гугъл.
Този басейн ще го резервираме с едни приятели и ще правим як купон с нощно къпане Ако на някой му се идва да казва Но пък не е толкова близо като останалите около София
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Този басейн ще го резервираме с едни приятели и ще правим як купон с нощно къпане Ако на някой му се идва да казва Но пък не е толкова близо като останалите около София
Ама в гугъл-а ми излизат някакви хотели, а аз не искам и хотел - искам си само басейнче, за през деня
Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Ама в гугъл-а ми излизат някакви хотели, а аз не искам и хотел - искам си само басейнче, за през деня
Е да де, и само басейнче може :D Ето ти телефон, ако искаш се обади да разпиташ:0888 452 680 0888 329 899 0898 66 88 17 МиткоТака пише на визитката
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Днес закарах гаджето с една приятелка на басейн да ме остави малко на спокойствие е нема толкова коли и хора. Басейна е точно на входа на Панчарево. Яко народ. А в черешите преди това са отворили некъф нов ама и там яко народ
Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
Совалката средно на LPG
Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек
днес бях на този по пътя за Банкя, не беше лошо, въпреки, че имаше доста хора.Но след 16 часа почват да се разотиват и става още по-добре.
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Басейна, по-скоро комплекса в с.Рударци също е добро място.Само не съм сигурен дали работи, въпреки че обратното зверски би ме очудило Даже ако имате жипка под ръка, може да се направи един преход през самата Витоша до с.Кладница и след това Рударци. Минава се през Бистрица, Железница, Ярлово, след това здраво катерене по черен път и после спускане към гьола...От високото има избор - или към с.Чупетлово ( страшна природа - има река ) или с.Кладница.При тези жеги после потапянето в басейна ще бъде като да пуснеш нагорещена подкова в каца с вода Ама с кола не става, само с Жипка
Е да но така както си го написал излиза, че до басейна се излиза само с джип. А всъщност пътя до там е асфалтов и самия басейн се намира на 20 км от София посока Перник
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Е да но така както си го написал излиза, че до басейна се излиза само с джип. А всъщност пътя до там е асфалтов и самия басейн се намира на 20 км от София посока Перник
Мдаа, особено с последното изречение Пътя е екстра наистина, има сумати капанчета в това число бойна селска кръчма а самия бесейн е от модерните.И естествено това го прави негоден за плуване - става само за само за плицикане.То в тези жеги, всички басейни са като компоти от сливи Но като цяло е много приятно местенце.Аз лично за плуване си предпочитам язовира край с. Диканя.
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар