Колеги я разкажете, впечатления, дайте препоръки и мнения за свестни и не много скъпи басейни в и около София.... Че в тази жега като няма море, поне с басейн да отбием номера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Басейни в и около София?
Collapse
X
-
Няколко пъти съм минавал покрай басейна в село Кубратово, което е преди околовръстното, но така и не съм влизал. Пишеше по вестниците, че предлагат и нощно къпане! http://bgmaps.com/map.asp?sid=1e00da...C2%CE&plz=1257Едно време нашумял бе и комплекса в Банкя, не знам дали още функционира.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Няколко пъти съм минавал покрай басейна в село Кубратово, което е преди околовръстното, но така и не съм влизал. Пишеше по вестниците, че предлагат и нощно къпане! http://bgmaps.com/map.asp?sid=1e00da...C2%CE&plz=1257Едно време нашумял бе и комплекса в Банкя, не знам дали още функционира.Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
На Банкя работи само басейна с ролбата срещу конната база .Бива го басейна събота и неделя е фраш .Иначе на Макси е най добре ,но той не е извън софия В Кубратово басейнчето е детско ,в инт. на истината освен на Червено знаме ,Дианабад ,Спартак и Мария Луиза (не работи) няма басейн с олимпийски размери дето може да се поплува А цените са еднакви навсякъде + - 3,4 лева в зависимост там шезлонг чадър !фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Басейна, по-скоро комплекса в с.Рударци също е добро място.Само не съм сигурен дали работи, въпреки че обратното зверски би ме очудило Даже ако имате жипка под ръка, може да се направи един преход през самата Витоша до с.Кладница и след това Рударци. Минава се през Бистрица, Железница, Ярлово, след това здраво катерене по черен път и после спускане към гьола...От високото има избор - или към с.Чупетлово ( страшна природа - има река ) или с.Кладница.При тези жеги после потапянето в басейна ще бъде като да пуснеш нагорещена подкова в каца с вода Ама с кола не става, само с ЖипкаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
tomazo написа:На Банкя работи само басейна с ролбата срещу конната база .Бива го басейна събота и неделя е фраш .Иначе на Макси е най добре ,но той не е извън софия А цените са еднакви навсякъде + - 3,4 лева в зависимост там шезлонг чадър !Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
bubachko
Ако ти се ходи до Правец... Там доста народ се мъкне, но досега не съм чувал никакви оплаквания от френдовете. Никога не съм влизал вътре, но от оградата добре ми изглежда Другото дето съм чувал че било доста добро е на Драгоман, ма нито го знам къде е, нито съм го видал. Отзивите обаче засега са добри.
Коментар
-
viktorson написа:чувал съм добри отзиви за "Леда"... иначе нямам особено наблюдение по този въпрос, понеже като цяло избягвам тоя тип плажовеFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
viktorson написа:чувал съм добри отзиви за "Леда"... иначе нямам особено наблюдение по този въпрос, понеже като цяло избягвам тоя тип плажовеFiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:viktorson написа:чувал съм добри отзиви за "Леда"... иначе нямам особено наблюдение по този въпрос, понеже като цяло избягвам тоя тип плажовеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар