Здравейте колеги,в неделя бяхме малко на риба на Арда край Маджарово.Ето ви някоя и друга снимка, като предварително се извинявам за качеството - правени са със стария ми Siemens S65.Сега вече съм със SonyEricsson K810i и няма повече да имам такива проблеми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето така ловим риба ние!
Collapse
X
-
е колаега добре е , и аз последната ми снимка от риболова е от преди да забранят сезона , след това не съм ходил да поумия червея все някаква работра изниква , но остана само едно изпитче от сесията и ще ходим няма начин ето и аз да се похваля, това е Кермен едно малко язовирче А съм с тези дрехи защото с брат ми ходихме по работа до там (естествено въдиците са винаги в колата) и отидохме там
-
Браво!
Колега, виждам че си понагазил във водата на една от снимките - мухарка май ми се наде, че държиш и размяташ.Май, май ще се окажем от една кръвна група. :D :D :D Ето малко снимков мат’рял от една пъстървова рекичка от 24 май тази година:Красавица е - нема спор:А това е баща им който срещнах в развъдника над Твърдица:В последствие вечерта имаше среща около кръглата маса с приятели от горското:И на другия ден ( помните какво разкошно дъждовно време беше по 24 май) отново по реката и при пъстървите.Поздрави и наслука!Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Vladim написа:Готино е това място, бил съм там. Има някакво странно излъчване... не знам... дано не е от близките уранови мини! :DКолега, виждам че си понагазил във водата на една от снимките - мухарка май ми се наде, че държиш и размяташ. Май, май ще се окажем от една кръвна група.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Vladim написа:Yavor написа:Маджарово ли имаш предвид?Природата там е невероятна и изключително тихо и чисто е. Водата в реката може да се пие по мое мнение.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар