Е те тва го изтървах на 1.01.2012... С някакви си 20 км
Мани ... и аз бях на косъм Отивахме към летището и точно след кръстовището преди стария терминал отбих рязко и всях паника у пасажерите - добре, че мястото там е удобно за такива спирания Жалко само, че не се уцелиха още четворки ....
Днес спрях поради катастрофа на Беленският баир и случайно видях какво сочи километражът -15555км.За съжаление не е от Фиата а е на един от "джиповете"на фирмата.
И моята Астрид навлезе в една по-зряла възраст :D .П.П. Съжалявам, че по време на този юбилей не съм бил с нея. Със сигурност щях да наглася някаква снимка само с двойки и нули. Но все пак благодарско на младежите, които изпълниха заръката ми и увековечиха тези 200 000 наистина реални, изминати само по родните пътища километри.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Хм, предишното ми попадение вече не се вижда. Не съм трил снимката от ФБ, към където сочи линкът, но явно Зукърбърг е сменил URL на снимката :D . Все едно, заради историческото й значение я публикувам пак. Заедно с още една, която е съставена само от числата 202. За съжаление качеството на тази с 202 202 202 не е добро, но я щракнах онзи ден в София на оживен булевард и не беше лесно хем да улуча момента, хем да не предизвикам задръстване, спирайки да снимам.
Прикачени файлове
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар