Здравейте колеги от слънчевия пардон дъждовен Афганистан.Нещо ми се струва,че се завъртя климата вие се печете ние тук сме си добре на хладно и дъждовно.Благодаря на колегите които ми пишат било то за каквото и да е макар и без автомобила за момента все е нещо някой да се сеща,че има потребител с ник Tornado във форума.Пожелавам на всички скорошно преминаване на досадните високи температури и внимавайте да не прегреете количките си.Гледам в раздела дизели проблемите станаха вече много особенно за въздуха в системата,придръпване при ускорение,авансатори и други подобни.Да ви се похваля и аз след смяната на авансатора вече няма теч от новия,но гасненето след продължителен престои си остава за момента.Ето ви и някоя снимка с дъждец от тук.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги поздрави от Афганистан
Collapse
X
-
Tornado-то отиде в Авганистан и почнаха бурите и дъждовете! :D Поздрави колега и да се пазиш! Късмет!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
deadairplane
-
Знаем Ники, и сме с теб приятелю!Стискаме палци да мине леко мисията и да си дойдеш жив и здрав и да си играеш с малкия войник!Па докът си там ако попаднеш на някоя дръта алфа в движение, свиркай да я купувамеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар