Е това е ... Цял ден бутахме една шкода и пробвахме по най-различни начини да я запалим, понеже много падна акумулатора и решихме да го оставим намира (шкодата на един приятел - 105L ) , накрая се отказахме, понеже нямахме и време ... ок, решихме - вечерта ще докарам фиатчето и ще му дам ток да пробва с това, което направихме ... чакам баща ми да се прибере и да взема чинкуечентото и изведнъж майка ми ми казва "отивам да взема баща ти с тойотата, защото е скъсал жилото на съединителя" ... всички планове пропаднаха ... днес около час и половина съм се мъчил да развия ЕДНАТА гайка на държача на жилото към купето, след това около половин час се мъчих да сваля едната гума (защото идиотите от гумаджийницата като слагали летните гуми ги затегнали не с пистолет ми направо с базука :D ), те са и конусни и се самонатягат ... накрая намерих ключ с доста дълго рамо и една тръба половин метър, та помъчих го и развих болтовете ... за да мога да стигна до втората гайка въобще и да се улесня за първата, след това около може би 30 минути свалях двете гайки през зацапания болт, но накрая имах успех ... успях да сваля жилото, чиято броня на едно място бе доста добре прекъсната и от ръждата жилото се бе прецакало и в последствие скъсало ... най-накрая успях да го сваля, но понеже в цял бургас не открих друго се наложи да поръчам от Александър Кар и утре сутринта в 9 часа ще е тук ... пак по най-големите жеги ще се налага да го слагам, заради смотаното училище (казвам смотано, защото не е като другите - нас учителите до край ни мъчат ... имаме някои, които до последната секунда гледат да измъчат някой само и само да му намалят оценката) ... днес на 42+ градуса (42 бяха когато взе да позахладнява) го свалях, а утре ще го слагам сигурно по обяд по най-големите жеги ... а колата ми трябва колкото се може по-скоро ... и снощи ми трябваше и днес също, но какво да се прави ... късмет
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Егати късмета ... Скъсано жило на съединителя...
Collapse
X
-
iee написа:така е, някой ден като не върви, не върви. Ама споко. :D
Коментар
-
Късмет си имал,че е станало в града.На мен ми се случи миналото лято,малко преди Сливен,прибирайки се от морето.И нали се сещаш как се прибрах-зор.Включвам на първа скорост,въртя стартера,печката подскача един-два пъти и тръгва.Радост голяма.Обаче проблем-как да мина през градовете и светофарите и как да свалям предавките?Докато се прибера им взех чалъма.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар