От известно време някой драска по капаците на колите пред блока.Познайте на кого е надран най-много. Прибирам се преди малко от работа и гледам 3 огромни и дебели черти.Виждам ги от 4-я етаж даже.Сутринта ги нямаше. Заболя ме сърцето. Явно им прави на копелетата впечатление колата ,щото е черна и най-добре си личат чертите. Ще го пречукам тоя ,ако го набарам.Не смятам да я правя, въпреки,че съм взел пари от застраховката, щот те пак същата ще я направят,пък и след градушката в събота май по-добре да си зема нов капак направо. Чудя се обаче какво да направя,че да не я дерат повече.Говорих с едно момче, дет бачка в един гараж отсреща да се оглежда, ама едва ли ще има голям ефект, че и той трябва да работи все пак. Утре не съм на работа и май ще се правя на постови. Направо не знам кво да правя.Просто исках да си изплача мъката.Пускам една снимка от неделя да видите колко бяха чертите.Утре може да снема и новите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги, бесен съм!!!
Collapse
X
-
Това е някое хлапе най-вероятно и то на 12-13 години.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
slav написа:Може и да е някой твой изперкал съсед, ако си усилил музиката вечерта, например...Наскоро един приятел имаше такъв проблем, но на него му бяха нарязани и гумите (нископрофилни), и абсолютно цялата кола беше одрана||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:В София това е коронен номер на бабичките. Ама като ги гледам тия 3 черти .. лапетий са. Няма да са толкоз смели ако са бабички. Ония в София по лозенец като им спреш на тротоара и мине и с ключа удари една дебела черта от край до край.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:В София това е коронен номер на бабичките. Ама като ги гледам тия 3 черти .. лапетий са. Няма да са толкоз смели ако са бабички. Ония в София по лозенец като им спреш на тротоара и мине и с ключа удари една дебела черта от край до край.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
На моя преден капак хлапетата също се бяха упражнявали, ама аз намерих решение - не мия колата и не си личи!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
те бабичките е пак добре ако само драскат...има обаче такива озлобени комунистически бабета, които са и досто изобретателни моя близка приятелка си купи бмв 3 - 2002г - направо слънце, вс есктри абе кукла, та мацката работи в центара на Фр. Нансен, където е Торакс и съответно има право на паркомясто...но...една вечер момичето си намери цялата шофьорска врата...В ОЛИО, като основната беля беше, че така беше поливано та да напои хубаво уплътненията, при което се сещяте какво стана при отварянето на прозореца...към това разбира се имаше и дълбока драскотина от сърце...какво да ви кажа, докато идеалният център бъде населяван предимно от хора на средна възраст 100г. така ще е...Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
верно си е, ба"ти хората, на по 80-90 години, ама баш в центъра, пък и се оплакват, абе да вземат да си продадат домовете, за лууууди пари и да се оттеглят в люлин например и да си живеят по-спокойно там.....а пък простотии колкото искаш, живея в банишора и тук всеки се мисли за собственик на всичко....на сума си комшии един кретен им спука по две гуми - ама с нож жтстрани и не могат да се залепят, а те пък, незнайно защо не извикаха полиция, един го понаби, а пък после, братовчед му дойде да бие въпросния - а брат"чеда е с две убийства, ама си е на свобода човека, е това е държава....на мен пък ми спадаха едната гума...а преди седмица някой ми е шибнал задната греда и е изкривена, а там боята ми беше идеална(отидох в ДЗИ и сега чакам)вчера пък един ми се беше изплюл с нещо червено и брутално върху задното странично стъкло.... просто недоумявам, всички се мислят за безнаказани а пък онази нощ разбиха колата на един комшия - чисто ново мицубиши, на горната улица също имаше некви стъкла...пп за това дега си измих колата и я шибнах в един гараж и ще си мааам пеш а по въпроса на колегата, най-вероятно е дете, и аз патих преди години - всмисйл, бащата де...ПП ей да се похваля, спечелих карта от Лукойл за една годинаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар