В Лукоил 98 е 2.08 а Шел и ОМВ към 2.20лв. При положение 95 е около 1.98- 2.02лв в трите бензиностанций, как си обясняте тази разлика в цената на 98?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разлика в цената на 98 в Лукоил спрямо Шел и ОМВ
Collapse
X
-
Ще ползвам твоята тема няма да отварям нова, надявам се да нямаш нищо против, ако не си съгласен ще изтрия мнението ....Та...в момента Шел до края на Юли месец имат промоция...на всеки литър срещу 8 СМАРТ точки..10 стотинки ти подбиват от цената на литър.. Незнам има ли някакъв смисъл за 40 литра да си дадеш 300 и колко точки са..и да спестиш 5 лева ..там някъде идват..
-
Re: Разлика в цената на 98 в Лукоил спрямо Шел и ОМВ
westdogg написа:В Лукоил 98 е 2.08 а Шел и ОМВ към 2.20лв. При положение 95 е около 1.98- 2.02лв в трите бензиностанций, как си обясняте тази разлика в цената на 98?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
За ОМВ и Шел не знам, там най-скъпите бензини ги рекламират като турбо-хипер-супер-дупер-не-знам-си-какво, не съм ги пробвал. Но едно възможо обяснение на разликата в цената е, че с 98 от лукоил разлика във вървежа почти не се усеща, може би има лек спад на разхода т.е 98-цата на лукоил не е супер-хай-енд.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Re: Разлика в цената на 98 в Лукоил спрямо Шел и ОМВ
charlie написа:westdogg написа:В Лукоил 98 е 2.08 а Шел и ОМВ към 2.20лв. При положение 95 е около 1.98- 2.02лв в трите бензиностанций, как си обясняте тази разлика в цената на 98?Fiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
-
wwweb написа:Като ходих на Гърция, A95 на Лукойл в Благоевград беше 2,02, а на Кулата пак на Лукойл 1,89 ... какво остава за разликите с другите бензиностанцииFiat Marea 130JTD Weekend HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар