Здравейте колеги,Ето цените на стикерите:За 6см диаметър, с 2мм бяла ивица по края - За мин. 100 броя външно залепяне - 80ст/бр.За мин. 100 броя огледални (вътрешно залепяне) - 1,50лв.Съответно от мен цената ще бъде 1 и 2 лв както преди, и то не за да печеля, а за да имам за пощенски разходи.Искам мнение така устройва ли ви.Казвайте кой по колко иска, да съберем поне за една серия от 2 по 100 броя.При поръчки над 10бр от вид цената е тази на печатницата + 3,50 лв за куриер.Ако се събере горе-долу поръчка за около седмица ще пусна в пост, а и на всеки на лично банковата си сметка.Записи няма да приемам - нямам време да търча до пощата за 2 лева.Пари в плик - може, но не препоръчвам. Преводите са за предпочитане - всеки може да си регистрира дебитната карта в и-пей и от там да пуща и по 1 лв ако иска.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СТИКЕРИ! Цени и количества!
Collapse
X
-
Аз предлагам от всеки град да има по един, който да раздава стикерите, така че да спаднат малко пощенските разходи. Мога да се наема за Ямбол (евентуално и Сливен) това да свърша аз.До няколко дни ще знам ориентировъчната бройка, но ще гледаме да стане на едро (в смисъл по над 10 бр. от вид).Иначе лично за мен ще ми трябват 4 за вътрешно залепване (единия ще лепна на Опелчето, и то да се почувства кола )
Коментар
-
deadairplane
-
Стикерите са за тези, които поискат, т.е. за всички!Хайде народеееееееееееееееееее........VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
и аз искам ама нещо при мен няма да стане номера иначе 2 огледални за вътрешно залепванеFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар