ikov_Vr написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СТИКЕРИ! Цени и количества!
Collapse
X
-
сктикери
имам от новите и от старите org и com новите 9.см 6см.5 см за стъкло от вътрерано утре пътуваме за Морето ако има някой да взима по пътя София-Созопол мисля да остава в Бургас имаше за Ямбол / но на връщане /незнам за Септември и Пазарджик дали ще стане може на връщане пращаите ми телефони да се разберем има и такива за тениски
Коментар
-
И аз викам тези от Русе, които сме да поръчаме обща бройка и на срещата да си ги раздадем ? Аз лично искам вътрешно лепене от новите стикери 2бр.kluchar : Само не ми е ясно как ще стане плащането така и не стигнахме дотам .."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Re: сктикери
kluchar написа:имам от новите и от старите org и com новите 9.см 6см.5 см за стъкло от вътрерано утре пътуваме за Морето ако има някой да взима по пътя София-Созопол мисля да остава в Бургас имаше за Ямбол / но на връщане /незнам за Септември и Пазарджик дали ще стане може на връщане пращаите ми телефони да се разберем има и такива за тениски
Коментар
-
wwweb написа:kluchar написа:имам от новите и от старите org и com новите 9.см 6см.5 см за стъкло от вътрерано утре пътуваме за Морето ако има някой да взима по пътя София-Созопол мисля да остава в Бургас имаше за Ямбол / но на връщане /незнам за Септември и Пазарджик дали ще стане може на връщане пращаите ми телефони да се разберем има и такива за тенискиFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
as_novo написа:wwweb написа:kluchar написа:имам от новите и от старите org и com новите 9.см 6см.5 см за стъкло от вътрерано утре пътуваме за Морето ако има някой да взима по пътя София-Созопол мисля да остава в Бургас имаше за Ямбол / но на връщане /незнам за Септември и Пазарджик дали ще стане може на връщане пращаите ми телефони да се разберем има и такива за тениски
Коментар
-
Много мнения има по темата, но нямам време да ги чета. Ако някой може да ми пише на ЛС как да се снабдя с 1 стикер за вътрешно залепване. И още нещо: има ли някакво точно определено място, където ги лепите, или кой където реши ? Аз например мисля да го залепя на задното дясно стъкло.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар