Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СТИКЕРИ! Цени и количества!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Влади, няма никакъв блър на логото, а и шрифта не е променян - замъглянето е от експорта на jpg-то.Аз ще ги накарам да ми пуснат по 1-2 бройки да видя дали ще ми харесат.А ти можеш да печаташ където си искаш. Ако искаш направи и организация за всички - твоя работа.
    Знаех си, че така ще ми кажеш Евала за организацията, която направи, но за мен стикера не е само обработван, а правен наново и копиран аматьорски. Сенките са различни, шрифта е различен, рамката е с различна дебелина и логото на FIAT е ползвано не във векторен вариант, а това jpg, което се разпространява по интернет ...http://www.motornews.at/cms/upload/b...Черната рамка по краищата е отрязана и за да е заличат дефектите е вкаран Blur. Дори в долната си част се вижда как логото е наръфано. Да бяха казали щях да им дам векторно лого на ФИАТ, без проблем ...Предпочитам да дам 10 лв. за стикер, но да знам, че ще е това, което е направил Янко ... Не ми се сърди, просто това се вижда ...

Коментар

Чакайте малко - този си го имам вече на колата, ама нали беше тестов вариант?не би ли трябвало да е FIAT-BG.ORG ,а не FIAT BG ORG ?

Коментар

Ще го променя...Няма проблеми!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз вече си го принтнах с размер Ф20 и ми седи централно на задния джам.Так че който види синкаво-дзелено Bravisimo,да знае,че съм аз!Ае успех

Коментар

1115 написа:
            Чакайте малко - този си го имам вече на колата, ама нали беше тестов вариант?не би ли трябвало да е FIAT-BG.ORG ,а не FIAT BG ORG ?
            А не трябваше ли да е ФИАТ ФОРУМ БГ, вместо да се повтаря два пъти домейна?...
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Абе гоуема бодза стана май нещо,А?Ама ич ми не е,както казва един мой колега.Или важното е да има SHOW,както казвам аз.

Коментар

Ем аз специално съм за при колегите от София който ще ги раздава близко ми е ,а за парите пък никакъв проблем не са.
                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

За мен два за вътрешно залепване :D
                  Brava 1.6 16V, Бензин

Коментар

Смятай ме и мене. 4 за вътрешно и 4 за външно.
                    Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
                    Настояща: VW Polo 1.1i '92

Коментар

....ето ви как изглежда стикера на една от колите във форума...

Коментар

Blue написа:
                        Аз имам важен въпрос - къде да лепим стикерите, за да знаем как да се намираме (къде да гледаме)?
                        Това е хубав въпрос! Нещо от страни на задния прозорец не ми допада, а и не се вижда много!
                        Space Star 1.9 DID

Коментар

Авео написа:
                          Ами супер е! Този от партидата на Иво ли е? От тук виждам, че не е преправян и си е точно този, който направи Янко

Коментар

стикери

стикери за вътрешно залепване имам ако на някой му трябват да се обажда
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Roko написа:
                              Blue написа:
                              Аз имам важен въпрос - къде да лепим стикерите, за да знаем как да се намираме (къде да гледаме)?
                              Това е хубав въпрос! Нещо от страни на задния прозорец не ми допада, а и не се вижда много!
                              Най добре на задния джам :D
                              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Авео написа:
                                Май познавам коя е тая кола от форума! И май знам къде си я снимал!
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X