Аз също искам два за вътрешно залепване.Ще ги взема на някоя от срещите в Студентски град, става нали?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СТИКЕРИ! Цени и количества!
Collapse
X
-
sachma написа:rossto написа:sachma написа:На теб, а и на добричлии като цяло мога да донеса като си идвам другия месец, ако са готови дотогава де.Като гледам ще пускам май повече от модела за вътрешно залепяне.Искам да ви помоля да се организирате по градове - по специално София, Пловдив и Варна, а евентуално и Русе, където има най-много хора от форума и да ми направите обобщени поръчки.Смятам да пусна 2Х100бр с мои пари, само моля ви, гледайте да не свърша набутан със стикери на стойност 200лв ...Че тоя път жената вече ще ме обеси. Предния път като печатах стикери бях затворил 150лв, който чаках над месец да си събера по 5-10лв, а точно в тоя момент закъсахме яко за пари и имахме нужда от тях, не ме питайте как съм се оправял. Сега уж няма такава опасност, ама - знае ли човек...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Е те са му разказали играта на тоя стикер. Какъв е тоя Blur баш на емблемата! Така като гледам не са ползвали векторно лого, а тоя jpg, който е разпространен по Интернет ... ебаси. А това, че шрифта е различен въобще няма смисъл да го споменавам ...Съжалявам, но на мен не ми харесва и ще го печатам на друго място ... нищо лично!
Коментар
-
Влади, няма никакъв блър на логото, а и шрифта не е променян - замъглянето е от експорта на jpg-то.Аз ще ги накарам да ми пуснат по 1-2 бройки да видя дали ще ми харесат.А ти можеш да печаташ където си искаш. Ако искаш направи и организация за всички - твоя работа.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар