Говоря за този дето е 1300вата и пробива със свредло Ф42 и дължина 550мм малкия перфоратор е ефтин 200лв са и свредлата за него са по 8лв не ги броя ами електроната везна ами пропуско търсача да не изброявам всичко.Които желае за 80лв пчеалба да заповяда да му ги платя и да монтира един климатик имам доста поръчки сега ще има и за него.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Климатик ?
Collapse
X
-
sev написа:megamuscle написа:Да причината е дизайна. Нищо друго. Щом разбираш, кажи кой модел на Panasonic да си взема, защото в крайна сметка дизайна няма да ме топли през зимата.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
Аз го купих за 1300лв., но по ценова листа цената му е 1585лв. (с доставка, монтаж и тинтири-минтири) - крайна цена За най-голямо мое съжаление, за теб не мога да постигна цената на която съм го купил аз, защото фирмата от която го купих ми е клиент и за мен цената се определя по различен начин, освен това монтажа ми беше безплатен, а цената я приспадахме от хонорарите ми в продължение на 9 месеца и се получи нещо като безлихвен лизинг Около 10% отстъпка мога да се опитам да издействам
Коментар
-
Kuku написа:Аз го купих за 1300лв., но по ценова листа цената му е 1585лв. (с доставка, монтаж и тинтири-минтири) - крайна цена За най-голямо мое съжаление, за теб не мога да постигна цената на която съм го купил аз, защото фирмата от която го купих ми е клиент и за мен цената се определя по различен начин, освен това монтажа ми беше безплатен, а цената я приспадахме от хонорарите ми в продължение на 9 месеца и се получи нещо като безлихвен лизинг Около 10% отстъпка мога да се опитам да издействамFiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:Помещението е хол, някъде около 20кв.м. В нова кооперация с външна изолация и 5 камерна PVC дограма. Това е.
Коментар
-
sev написа:megamuscle написа:Помещението е хол, някъде около 20кв.м. В нова кооперация с външна изолация и 5 камерна PVC дограма. Това е.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар