Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой беше колегата със Стилото в петък по път за Варна?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой беше колегата със Стилото в петък по път за Варна?

Кой беше колегата със Стилото 2.0 20V или 1.9JTD (за толкова вървеше), с който се гоних по път за морето, някъде около ловеч по едни баири Я бързо да си признава и да каже какъв е мотора. Жалко, че се включваше ограничителя (жената) след 6500 оборота или 140км/ч Но все пак беше добра битка, повечето коли там не можеха и 100 да вдигат (зверско изкачване)

Убиец.
    Пунто SX 55 '95 Метан

Коментар

Stilo няма 2.0 2.4 е двигателя Но противно на очакванията ти, ако е с роботизирана скоростна кутия, не върви като за 170к.с. По-вероятно е да си срещнал някое 1.8-16v 133к.с.

Коментар

Re: Кой беше колегата със Стилото в 5тък по път за Варна?

maiden написа:
        Кой беше колегата със Стилото 2.0 20V или 1.9JTD (за толкова вървеше), с който се гоних по път за морето, някъде около ловеч по едни баири Я бързо да си признава и да каже какъв е мотора. Жалко, че се включваше ограничителя (жената) след 6500 оборота или 140км/ч Но все пак беше добра битка, повечето коли там не можеха и 100 да вдигат (зверско изкачване)
        maiden, не знам к’ва ти е колата, щото никъде не пише / от аватара едвам я определям на Типо/, но ако е < 110-140 кс точно по такава схема стават прегряванките, пуканките на главите и после има много пцувни и рев! Умната в тези жеги...дойде сезонът на гарнитурите и главите! Майсторчетата вече потриват ръце.
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Kuku написа:
          Stilo няма 2.0 2.4 е двигателя Но противно на очакванията ти, ако е с роботизирана скоростна кутия, не върви като за 170к.с. По-вероятно е да си срещнал някое 1.8-16v 133к.с.
          в фейс лифта след 2005 има и с ръчни ако не бъркам
          QV,HGT

Коментар

M F написа:
            Kuku написа:
            в фейс лифта след 2005 има и с ръчни ако не бъркам
            И аз не знам точно от кога слагат ръчни скорости, но е факт, че по-често срещани са роботизираните

Коментар

Re: Кой беше колегата със Стилото в 5тък по път за Варна?

Nino написа:
              maiden написа:
              maiden, не знам к’ва ти е колата, щото никъде не пише / от аватара едвам я определям на Типо/, но ако е < 110-140 кс точно по такава схема стават прегряванките, пуканките на главите и после има много пцувни и рев! Умната в тези жеги...дойде сезонът на гарнитурите и главите! Майсторчетата вече потриват ръце.
              Е,да.Пуканките стават на Фиатите.Доказано е!При мен те такоа не съм срещАл.

Коментар

Стават, стават и още как... "бай бабо"... нали знаеш!
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Възможно ли е да нямам ограничиетел на 4-та и 5-а?Вчера по бул. България на 4-та вдигна 8000 оборота...поддържа ги около минута!
                  Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                  Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Напълно възможно е да нямаш, но по-интересен би бил въпроса, ЗАЩО

Коментар

GTipo написа:
                      Възможно ли е да нямам ограничиетел на 4-та и 5-а?Вчера по бул. България на 4-та вдигна 8000 оборота...поддържа ги около минута!
                      на газ ли? кви са тези 8000 оборота, аз ако ги вдигна ще се прибарам пеш.
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Със 160А5 мотора съм - 102 киловата. При няколкото заигравки с колегата бяхме абсолютно равни и печелеше този, който започваше по-рано своето изтегляне при изпреварване на колона от автомобили Между другото не вярвам да е 2.4 бензин - трябва много лошо да падам от такава. 2.0 20В дали няма? Или 1.9 JTD?

Коментар

Да не е едно триврато червено Стило 1.9 JTD ако става въпрос за региона около Варна
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Не, сребристо, не видях с колко врати, нямаше надписи отзад, гърнето му беше подвито надолу като на печка... В района на ловеч по изкачването на чешмичката беше

Коментар

И да не си видял с колко врати е..отзад можеш да го познаеш

Коментар

Working...
                              X