И на мен ми разбиха колата. Работя в един офис в Интер Експо Център и поради лудницата покрай автосалона тези дни се налагаше да си паркираме колите кой където намери наоколо. Тази вечер моята я бях паркирал малко по-надолу по локалното - 10-на метра след Office 1. В 12 часа си тръгнах от работа и отивам към колата и гледам - ключалката разбита. Веднага ми стана ясно какво е станало, обаче си викам, добре че панела е в мен. Обаче гадовете все пак откраднали CD плейъра, нищо че е без панел!!! Още по-лошото е че сега централното не работи - не може да се заключва шофьорската врата и автоматичо отключва всички останали. Пиша просто от яд. Утре ще звъня на ключаря от форума, добре че човека си е оставил телефона в подписа си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И на мен ми разбиха колата
Collapse
X
-
Гадна случка... съжалявам. Говедата винаги пипат при подобни струпвания на автомобили. Дори често дебнат, кога собственикът излиза от колата. Знаят, че ще липсва поне час и си пипат необезпокоени. Затова е хубаво да си застраховате плеърите. При положение, че си носите панелите със себе си застрахователите ще ви изплатят щетите.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Гадна случка... съжалявам. Говедата винаги пипат при подобни струпвания на автомобили. Дори често дебнат, кога собственикът излиза от колата. Знаят, че ще липсва поне час и си пипат необезпокоени. Затова е хубаво да си застраховате плеърите. При положение, че си носите панелите със себе си застрахователите ще ви изплатят щетите.
Коментар
-
coolboby написа:Vladim написа:Гадна случка... съжалявам. Говедата винаги пипат при подобни струпвания на автомобили. Дори често дебнат, кога собственикът излиза от колата. Знаят, че ще липсва поне час и си пипат необезпокоени. Затова е хубаво да си застраховате плеърите. При положение, че си носите панелите със себе си застрахователите ще ви изплатят щетите.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Vladim написа:coolboby написа:Горе долу знаеш ли каква е цената за застраховане на част от автомобила..СД, Джанти ей такива подобни..SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
EVITA написа:Vladim написа:coolboby написа:Горе долу знаеш ли каква е цената за застраховане на част от автомобила..СД, Джанти ей такива подобни..Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар