Колеги,днес с жената преживяхме страшна градушка. Бяхме тръгнали към Албена и на 5-10 километра от Варна като започна един ужас. Големи поне колкото орех парчета трешяха върху колата. Бяха свършили местата под дърветата около пътя и общо взето я изкарахме под открито небе. Жената без малко да изцапа белите гащи :D Добре е поне, че явно леда не е бил много корав, защото пораженията, като се има предвид какво беше, ми изглеждат минимални. Утре се каня на мия колата и тогава ще си проличи най-добре.Това което забелязах за сега е, че предния капак е пострадал най-много.По дясната страна също има малко вдлъбнатини,щот валя от там. Много ме е яд,че нямаше с какво да направим някоя снимка, пътя се беше превърнал в ледена пързалка.Майната му. Да сме живи и здрави, пък колата ще я гледаме така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Градушка
Collapse
X
-
Humppa
-
Humppa
Мдаааа, климата определено се побърква, а ние осезателно му помагаме всеки ден... Това не е на добре...
Коментар
-
Много кофти, белезите от градушка нямат оправяне. Мен миналата седмица ме валя градушка на магистрала "Тракия", но за щастие беше много ситна и за не повече от минута. Така че се разминах без поражения. Но като започна ... вече си представях фиата с надупчен като сирене капак. Между другото преди време няколко чисто нови служебни коли ги попиля градушка, застрахователят плати, но какво от това ? Пребоядисаха ги, но си личи.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
me_to_u написа:snake написа:Много кофти, белезите от градушка нямат оправяне....Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:me_to_u написа:snake написа:Много кофти, белезите от градушка нямат оправяне....
Коментар
-
snake написа:Все пак мисля, че не може да се китоса целия капак или покрив на колата. А има доста случаи, при които пораженията от градушка са на голяма площ ...
Коментар
-
Нема начин да нема начин. Всичко се оправя. Дето каза колегата има вакум машинки но те изкарват само по големите вдлъбнатинки а останалите само с вълшебната кал . Та за градушката аз снимах и с камера ама понеже съм с виста и доста програми не тръгват няма как да го обработя и да го кача да видите как се събират уно, типо и брава в гараж за 2 коли :D . Ама това го заснех на терасата след като спря да вали.
Коментар
-
Днес се появи една последица от градушката.Предния ми прозорец беше сцепен сутринта.Предполагам, че е имало нещо малко и от жега, и дупки е тръгнало.Вече съм с ново стъкло и се надявам да е наред, че аман от майстори.Покрай стъклото описах и разни вдлъбнатини, дето се бяха получили, и сега ще чакам пари от застрахователитеТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар