Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Градушка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Градушка

Колеги,днес с жената преживяхме страшна градушка. Бяхме тръгнали към Албена и на 5-10 километра от Варна като започна един ужас. Големи поне колкото орех парчета трешяха върху колата. Бяха свършили местата под дърветата около пътя и общо взето я изкарахме под открито небе. Жената без малко да изцапа белите гащи :D Добре е поне, че явно леда не е бил много корав, защото пораженията, като се има предвид какво беше, ми изглеждат минимални. Утре се каня на мия колата и тогава ще си проличи най-добре.Това което забелязах за сега е, че предния капак е пострадал най-много.По дясната страна също има малко вдлъбнатини,щот валя от там. Много ме е яд,че нямаше с какво да направим някоя снимка, пътя се беше превърнал в ледена пързалка.Майната му. Да сме живи и здрави, пък колата ще я гледаме така.
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

То хубаво, че във Варна се размина. Като знам преди 3-4 години каква ми беше колата след една подобна градушка.... Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Коментар

Гледах по новините - ужасия... Добре че сте се отървали само с ламаринени проблеми

Коментар

През бургас премина токущо. Не беше кой знае какво тука Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

През Шумен мина преди час! Лелелелеле такава буря не бях виждал! А и не бях чувал и виждал градушка да вали вечерно време!
          Space Star 1.9 DID

Коментар

Мдаааа, климата определено се побърква, а ние осезателно му помагаме всеки ден... Това не е на добре...

Коментар

и при нас мина към 21:00 часа всичко беше за около5-10 мин.,но за сметка на това доста мошно, и при нас бяха големи колкото орехи ,че и на моменти по-големи, ужас ,да се чуди човек къде да скрие колата.
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Много кофти, белезите от градушка нямат оправяне. Мен миналата седмица ме валя градушка на магистрала "Тракия", но за щастие беше много ситна и за не повече от минута. Така че се разминах без поражения. Но като започна ... вече си представях фиата с надупчен като сирене капак. Между другото преди време няколко чисто нови служебни коли ги попиля градушка, застрахователят плати, но какво от това ? Пребоядисаха ги, но си личи.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                  Много кофти, белезите от градушка нямат оправяне....
                  Оправят се. Най-популярният начин е с кит.

Коментар

me_to_u написа:
                    snake написа:
                    Все пак мисля, че не може да се китоса целия капак или покрив на колата. А има доста случаи, при които пораженията от градушка са на голяма площ ...
                    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                      me_to_u написа:
                      snake написа:
                      Все пак мисля, че не може да се китоса целия капак или покрив на колата. А има доста случаи, при които пораженията от градушка са на голяма площ ...
                      как да не може да се китоса целия капак отделно си има едни вакуум машинки за тази работа

Коментар

snake написа:
                        Значи нямаш преки наблюдения върху колите нов внос Повярвай ми, цяла кола, от главата до петите съм виждал "надупчена" от градушка. За два дни беше като нова. Още я карат, вече четвърта година. И колкото и да не ти се вярва няма никъде напукано Абсолютно всеки един бояджия(който става за нещо) може да оправи по този начин кола след градушка и то така, че и да лазиш по нея няма да разбереш.

Коментар

Нема начин да нема начин. Всичко се оправя. Дето каза колегата има вакум машинки но те изкарват само по големите вдлъбнатинки а останалите само с вълшебната кал . Та за градушката аз снимах и с камера ама понеже съм с виста и доста програми не тръгват няма как да го обработя и да го кача да видите как се събират уно, типо и брава в гараж за 2 коли :D . Ама това го заснех на терасата след като спря да вали.

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Interceptor написа:
                            През бургас премина токущо. Не беше кой знае какво тука Yellow_Flash_Colorz_PDT_18
                            Щото не си бил вънка Мен ме хвана на Богориди и на новата поща вече падаха дървета около мен.
                            no pain no pain

Коментар

Днес се появи една последица от градушката.Предния ми прозорец беше сцепен сутринта.Предполагам, че е имало нещо малко и от жега, и дупки е тръгнало.Вече съм с ново стъкло и се надявам да е наред, че аман от майстори.Покрай стъклото описах и разни вдлъбнатини, дето се бяха получили, и сега ще чакам пари от застрахователите
                              Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                              Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                              Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                              BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Working...
                              X