вижте какво вика един мой тъп приятел<KoBal7> znaesh li zashto nqma qponski morgi<KoBal7> ZASHTOTO NE SE TROSHAT I AKO NQKOI NAPRAVI SHTE FALIRA<KoBal7> QPONEZI FOREVERхахахахаххахахахахахахахаххахахаххаха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вижте
Collapse
Заключена тема
X
X
-
абе нема таква кола кадето да не се 4упи.освен двигателите на американските машини.Тях ги дават като най-издръжливи.а относно японските не ми се вярва много.те са здрави ако са нови.ама остареат ли си ебават майката.аз имах една мазда 323 GT.е тая кола за 1 месец немаше нещо което да не и се преебаTURBOCHARGED!!!
Коментар
-
както сам каза си купувал коли за 500 лв лично според мене е нормално за тея пари да се троши,имал съм 323 гт 91г. купих я за 2300лв докато не я размазах съм сипвал само масло и бензин минах 120 000 само с доливане на масло,сестра ми кара CRX 2.0 16в,и е бая здрава а двигателят е перфектен. А и не съм казал че не се чупят просто по малко се чупят така че ..... :P
Коментар
-
е какъв е тоя CRX 2.0 16V аз за такъв незнам.знам 4е най-големия е 1.6 втек 16в 150к.с.абе кво зна4ение има за колко пари е колата.аз пък мога да ти кажа един приятел си зема ПОЛО `97 за 7500 и сега му стъпи на 10 000 не 4е нещо тунинг ами преебаха се скоростите,издуха гарнитура на главата абе...въобще въпроса е колата да е 4итава може и за 500 да е може и да е по скъпа.на мене ми даваха crx 1.6 16v vtec перфектен,лети джанти за 1800лв.а те вървят по 4000-5000.TURBOCHARGED!!!
Коментар
-
за crx-са много се лъжеш има имотори 2.0 16в турбо (лично съм виждал).Та тоя crx дето са ти го продавали за 1800 сигурно е 87г. В мойто типо съм налял 3000 лв за какво ли не и ВСЕ ОЩЕ не става.Ти незбам какво уно имаш и за колко си го взел но се замисли дали има смисъл да наливаш 1500 лв в него.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар