В американския град Коб (Cobb), двама души извършили грабеж на пицария. Изчакали служителя да завърши работа и да заключи и го заплашили с оръжие за да му отнемат оборота, съобщава 11alive.com. Заедно с парите взели и ключовете от автомобила на изплашения собственик на пицарията. Когато обаче влезнали в колата, там ги чакала неприятна изненада. Автомобилът бил с механична скоростна кутия, нещо което е твърде рядко в САЩ. Ограбеният собственик на пицарията веднага се обадил в полицията, след което отишъл при паркираната си кола. И неговата изненада била голяма, когато заварил грабителите още да се мъчат да я стартират. Те дори не знаели за какво служи странния трети педал. Всичко което успели да направят в автомобила до идването на полицията било да пуснат радиото. Когато решили да бягат пеша, вече било късно и полицаите ги заловили.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крадци - как да не ти стане жал?!
Collapse
X
-
Мдаммм Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Ето и едно филмче с подобна случкаhttp://youtube.com/watch?v=6j-RWI1sZeU Yellow_Flash_Colorz_PDT_01||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
stenli написа:Както и някои японски и корейски коли имат лошия навик да не палят без да е натиснат третия педал съвсем са се омотали
Коментар
-
Humppa
-
Humppa
Да и аз си спомням случая. От колата нищо не ставаше. Не помня каква беше, но щом казваш, че е С1. Даже случката мисля беше обсъждана тук...
Коментар
-
morg написа:Малоумници ... преди известно време гледах в нета снимки на един ситроен C4. Една американка го беше карала на 1-ва 200 километра, защото мислела, че е автоматик. Двигателя прегрял и се запалил ...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Това за 2000 км на първа и аз съм го чувал, но да си кажа честно не вярвам. C1 доколкото знам има ограничител на оборотите, и ако колата е с изправна охлаждаща система просто не виждам как ще прегрее. Според мен това са приказки от 1001 нощ (както и с тези крадци дето са се мъчили да подкарат колата толко дълго, че са дошли куките ...)Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kkp написа:Това за 2000 км на първа и аз съм го чувал, но да си кажа честно не вярвам. C1 доколкото знам има ограничител на оборотите, и ако колата е с изправна охлаждаща система просто не виждам как ще прегрее. Според мен това са приказки от 1001 нощ (както и с тези крадци дето са се мъчили да подкарат колата толко дълго, че са дошли куките ...)I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар