Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Крадци - как да не ти стане жал?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Крадци - как да не ти стане жал?!

В американския град Коб (Cobb), двама души извършили грабеж на пицария. Изчакали служителя да завърши работа и да заключи и го заплашили с оръжие за да му отнемат оборота, съобщава 11alive.com. Заедно с парите взели и ключовете от автомобила на изплашения собственик на пицарията. Когато обаче влезнали в колата, там ги чакала неприятна изненада. Автомобилът бил с механична скоростна кутия, нещо което е твърде рядко в САЩ. Ограбеният собственик на пицарията веднага се обадил в полицията, след което отишъл при паркираната си кола. И неговата изненада била голяма, когато заварил грабителите още да се мъчат да я стартират. Те дори не знаели за какво служи странния трети педал. Всичко което успели да направят в автомобила до идването на полицията било да пуснат радиото. Когато решили да бягат пеша, вече било късно и полицаите ги заловили.
    Завалиите

Мдаммм Yellow_Flash_Colorz_PDT_06Ето и едно филмче с подобна случкаhttp://youtube.com/watch?v=6j-RWI1sZeU Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Както и някои японски и корейски коли имат лошия навик да не палят без да е натиснат третия педал съвсем са се омотали

Коментар

Настоящата - Ford Focus ST
          Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
          Франкенщайн - R.I.P.
          Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Трябваше да познават някой българин, тогава проблеми нямаше да има
            Следвай мечтите си))

Коментар

stenli написа:
              Както и някои японски и корейски коли имат лошия навик да не палят без да е натиснат третия педал съвсем са се омотали
              Мда , по едно време и аз карах един Хюндай и от него имам навика да паля с натиснат съединител . Иначе колкото до тези "крадци" - типични представители на нацията си
              ex : Bravo 1.6 16v 103hp
              now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Хахахаха. Жалки американци!

Коментар

Малоумници ... преди известно време гледах в нета снимки на един ситроен C4. Една американка го беше карала на 1-ва 200 километра, защото мислела, че е автоматик. Двигателя прегрял и се запалил ...

Коментар

Да и аз си спомням случая. От колата нищо не ставаше. Не помня каква беше, но щом казваш, че е С1. Даже случката мисля беше обсъждана тук...

Коментар

morg написа:
                      Малоумници ... преди известно време гледах в нета снимки на един ситроен C4. Една американка го беше карала на 1-ва 200 километра, защото мислела, че е автоматик. Двигателя прегрял и се запалил ...
                      Ц ц ц! А тая ръчка посредата кво си е мислила, че е?! Екстра: Вибратор!?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Ха ми прави са си хората след като научиха света да се съобразява с тях.

Коментар

Това за 2000 км на първа и аз съм го чувал, но да си кажа честно не вярвам. C1 доколкото знам има ограничител на оборотите, и ако колата е с изправна охлаждаща система просто не виждам как ще прегрее. Според мен това са приказки от 1001 нощ (както и с тези крадци дето са се мъчили да подкарат колата толко дълго, че са дошли куките ...)
                          Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

kkp написа:
                            Това за 2000 км на първа и аз съм го чувал, но да си кажа честно не вярвам. C1 доколкото знам има ограничител на оборотите, и ако колата е с изправна охлаждаща система просто не виждам как ще прегрее. Според мен това са приказки от 1001 нощ (както и с тези крадци дето са се мъчили да подкарат колата толко дълго, че са дошли куките ...)
                            В щатите ако искаш да се подсигуриш срещу кражба на колата си, купуваш такава с ръчни скорости.Болшинсвото хамерианци наистина не могат да карат коли с ръчни скорости и това е абсолютен факт потвърден от много българи там. Те дори не знаят че има ръчни скорости.Така че ни най малко не намирам случката за басня...
                            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Освен това ставаше въпрос за С4 и 200 км, а не за С1 и 2000 км.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X