Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помощ за превод от немски - инфо за кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

помощ за превод от немски - инфо за кола

Имам на немски описание за една кола, но не разбирам нищо. Може ли някой да ми преведе за какво става въпрос, защото нищо не разбрах, освен че има климатик и серво. Ето го текста:
    Код:
    Gang-Getriebe,Klima, Servolenkung, Wegfahrsperre, , Drittes Bremslicht, Heckscheiben-Wisch-/Waschanlage mit Intervall, Kopfstützen hinten, Fahrersitz höhenverstellbar, Rücksitzlehne geteilt abklappbar, Lenkrad höhenverstellbar, Airbag Fahrerseite und beifahrer, Laderaumabdeckung, Gurtstraffer vorne, Check-Control-System, Drehzahlmesser, Elektrische Fensterheber vorne,Radio/Tonband mit 6 LS

изпуснато е числото колко скорости саServolenkung= серво на воланаWegfahrsperre- имобилайзерDrittes Bremslicht-трета стоп светлинаHeckscheiben-Wisch-/Waschanlage mit Intervall- задна чистачка, с пръскане и интервал :D Kopfstützen hinten- облегалки(подглавници) на задните седалкиFahrersitz höhenverstellbar-нещо си на шофьорската седалка, мисля че е лумбално регулиранеRücksitzlehne geteilt abklappbar- поадащи задни седалкиLenkrad höhenverstellbar- регулиране положението на воланаAirbag Fahrerseite und beifahrer-шофьорски и пасажерски възглавнициLaderaumabdeckung-покривало на багажника- предполагам колата е комбиGurtstraffer vorne-това не го знам какво е, но е нещо в предната частCheck-Control-System-това мисля, че е ясно на всеки- чек за отворени врати и т.н.Drehzahlmesser-не съм сигурен ма това май беше оборотомер Elektrische Fensterheber vorne-предни електрически стъклаRadio/Tonband mit 6 LS-радио не гарантирам за пълна изчерпателност, но това е което съм научил от немскияразглеждайки мобиле.де

Коментар

Не е най-перфектното но на мен ми върши работа за такива неща:http://babelfish.altavista.com/
      Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Мерси много! Само да отбележа че колата не е комби - става въпрос за Фиат Брава.

Коментар

Working...
        X