Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обръщане на видео-образ...???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обръщане на видео-образ...???

Привет...имам питане към компютърните спецове...Онзи ден заснех клипче с PDA-то, което обаче като се пусне на плеъра, стои на страни, държал съм телефона странично.....искам да го кача в нета, обаче странично няма никой да го гледа....как точно да обърна образа...Дано питането ми не е ламерско, ама нищо не чаткам....Благодаря предварително....

Прати ми файлчето, ако е малко. Ще ти го врътна! :P
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Пфу.. не успях-изложих се, кат’ кифладжия. Нека някой, ако може да помогне!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Дай да се пробвам и аз (маилтомарто @ абв.бг). Принципно с VirtualDub и един от неговите филтри треа да стане, в зависимост от изходния формат може да се наложи конвертиране към .avi.
        Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
        Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Аз съм пробвал да ротейтна .3gp файл също от телефон, но не успях. Един приятел ми го завъртя, но го направи .avi, в следствие на което звука и картината се разминаваха...
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp
          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

...работата е свършена, варианта на колегата SKO проработи....ако с това темата става безмисленна, задействайте метлата.....Поздрави...

Коментар

Нямах време да влезна във форума вчера, иначе и аз можех да свърша работа. Имам готови настройки и скриптове за такава работа. Преди време си ги правих заради 4-5 видеа от телефон снимани точно така от един колега...Ама накрая се получава .avi де, не го правя пак на 3гп,, но това не е проблем по принцип...
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
              X