Колеги , смятам да си закупя Нокия 6280.Има ли някой от форума с такъв или да има наблюдения върху модела да сподели мнение , заслужава ли си! Има ли някакви недостатъци!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
нокия 6280
Collapse
X
-
Immortal написа:Да ти е честита!Гледам отдолу в подписа ти, и радиолюбител си... останаха ли още хора в ефира??? Аз едно време се занимавах от няколко клубни стнации, но от много години не съм барал радиостанция... LZ1KBZ, LZ1KDZ, LZ2KKK... Говоря за края на осемдесетте и началото на деведесетте...Истината е някъде там!
Коментар
-
То май много OFF-TOPIC направихме, ама темата си е твоя, няма да се сърдиш Не, нямам инициал. Последно съм сядал пред трансивер сигурно 1992 година във Варна докато бях студент. После казарма, после другаде студент и сега се занимавам със съвсем други неща. Имам свидетелство за клас "С", но дори незнам дали още е валидно и дали изобщо все още има такива класове... В казармата въпреки радиолюбителския ми клас и предказармени курсове по радиотелеграфия ме взеха артилерист (инструментално разузнаване). За мен радиолюбителството остана хубав спомен и няколко приятелства...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар