Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

нокия 6280

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нокия 6280

Колеги , смятам да си закупя Нокия 6280.Има ли някой от форума с такъв или да има наблюдения върху модела да сподели мнение , заслужава ли си! Има ли някакви недостатъци!
    Истината е някъде там!

Гледам никой с такава Нокия не ти отговаря Аз бях решил да взимам такава, много ми харесваше, но в крайна сметка за почти същите пари взех N70. Разликата е, че Н70 е смартфон, а 6280 е само 3G телефон. Ако не държиш да е смартфон - взимай. Има си почти всичко като екстри. Качеството е добро.

Коментар

кат си взимах телефон я гледах и тази, исках слайдер, но реших да си взема самсунг Д900, доволен съм, но май нокииката е по-добра, е и по-скъпичка, обаче на д900 снимките, друг телефон не мможе да ги докра, ненормално добри са
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

.

Ами взех си я
        Истината е някъде там!

Коментар

Да ти е честита!Гледам отдолу в подписа ти, и радиолюбител си... останаха ли още хора в ефира??? Аз едно време се занимавах от няколко клубни стнации, но от много години не съм барал радиостанция... LZ1KBZ, LZ1KDZ, LZ2KKK... Говоря за края на осемдесетте и началото на деведесетте...

Коментар

Immortal написа:
            Да ти е честита!Гледам отдолу в подписа ти, и радиолюбител си... останаха ли още хора в ефира??? Аз едно време се занимавах от няколко клубни стнации, но от много години не съм барал радиостанция... LZ1KBZ, LZ1KDZ, LZ2KKK... Говоря за края на осемдесетте и началото на деведесетте...
            Мерси,Има хора, но за съжаление определени хора стоят на определени репитри. Може и да сме се чували някой път с клубните станции - работил съм от LZ 1 KCO, но вече не остава много свободно време. Даже имам едно дълго 8 елементно Яги на терасата и чака да го монтирам на покрива, но и за него не остава времето Ти имаш ли инициал, на КВ или УКВ предимно излизаш?
            Истината е някъде там!

Коментар

То май много OFF-TOPIC направихме, ама темата си е твоя, няма да се сърдиш Не, нямам инициал. Последно съм сядал пред трансивер сигурно 1992 година във Варна докато бях студент. После казарма, после другаде студент и сега се занимавам със съвсем други неща. Имам свидетелство за клас "С", но дори незнам дали още е валидно и дали изобщо все още има такива класове... В казармата въпреки радиолюбителския ми клас и предказармени курсове по радиотелеграфия ме взеха артилерист (инструментално разузнаване). За мен радиолюбителството остана хубав спомен и няколко приятелства...

Коментар

Working...
              X