Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
някой ми преместил колата ????? гадове
Collapse
X
-
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
-
само да кажа че съм си оставил визитката отпред на прозореца...съвсем умишлено....ако се наложи да ми звънне някой и веднага ще дойда. Винаги го правя това с визитките...по тях има и 5-те телефона към всички оператори+стационарен, така че който иска нещо да каже само звън и...обикновенно аз затварям и се обаждам за да разбера за какво став дума....а относно вчера, колата си беше спряна успоредно на другите коли и абсолютно на никого не можех да попреча понеже от едната ми стреана тротоара е супер висок и дори с джип може да опреш, а от другата ми страна си имаше кола , така че просто ми е чудно как така съм пречил на някой. Имаше място цял тир да мине, и след като я спрях слязох и като погледнах колата, нарочно я мръднах още малко напред преди да замина за да е малко по навътре, че да няма как някой да се спре в мен или случайно да ме удари (казах че съм си патил вече и сега просто се пазя)Абе майната му....добре че няма поразии.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
охоооо паяците обикалят...те не спят, това животно не живее само в центъра, всеки ден гледам как на някой му носят колата нанякъде....досега не ми се е случвал и НИКОГА не рискувам, иначе то си е като да получиш удар, отиваш и колата ти я няма.....ужас. Аз веднъж ни бутнаха колата без големи поражения и ми се подкосиха коленете....представям си ако я вдигнат .........чак незнам как ще се почувствам, но си е гадноСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Проблема с паркирането на живеещите и работещите на център Варна си е направо... не знам... нямам думи! Всеки спира като на село на центъра. Мани пълно е с маневристи... Страничните ми огледала от такива типове са увиснали като ушите на кокершпаньол. Сигурно на някого му е пречела темпрата да паркира и я е преместил. Ама нали нищо й няма - това е важното...
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Проблемът не е в селяните, а в селяндурите!!! ..._______
146 JTD
Коментар
-
phoenix написа:м да бе комплексиутре ще се разходя из центъра и ше снимам колите.....тука не става дума за комплекси или за конкретно селяни, ами за хора с такъв манталитет, дето и цяла поляна няма да им стигне да паркират не искам да обиждам жени понеже всеки ден се сблъсквам и със една камари мухльовци дето изобщо незнаят за къде са тръгнали и не се съобразяват коя лента за какво е, и познавам доста жени които биха ги сложили в малкия си джоб.Всеки ден правим дълги опашки зад някой дето си спира колата и запушва улицата....и слиза гледа умно, чуди се как не можем да минем покрай него и след известно псуване влиза пак в колата и с неразбиране се измъква от дупката където се е заврял и заминава.....еми за мен това са селяни дето нямат идея къде се намират и как се кара в трафик и как се паркира на оживено място. Да не говорим колко хора на ден се връщат при колат си и разбират че са подпряни, смачкани или др. все приятни и културни нещаFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:phoenix написа:м да бе комплексиутре ще се разходя из центъра и ше снимам колите.....тука не става дума за комплекси или за конкретно селяни, ами за хора с такъв манталитет, дето и цяла поляна няма да им стигне да паркират не искам да обиждам жени понеже всеки ден се сблъсквам и със една камари мухльовци дето изобщо незнаят за къде са тръгнали и не се съобразяват коя лента за какво е, и познавам доста жени които биха ги сложили в малкия си джоб.Всеки ден правим дълги опашки зад някой дето си спира колата и запушва улицата....и слиза гледа умно, чуди се как не можем да минем покрай него и след известно псуване влиза пак в колата и с неразбиране се измъква от дупката където се е заврял и заминава.....еми за мен това са селяни дето нямат идея къде се намират и как се кара в трафик и как се паркира на оживено място. Да не говорим колко хора на ден се връщат при колат си и разбират че са подпряни, смачкани или др. все приятни и културни нещаТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
тъй тъй......аз писах че не съм пречил, писах че съм си оставил визитка с 5 телефона, ако има нещо, писах че паяците си работят, ама някой слушаме малко избирателно.....Предлагам темата да се заключи, че сега ще почнат някой да се обиждат на селяни......пък и то нали сме тука една глуха провинция....и всички се движим с файтони .Наистина моля да заключите темата, аз се похвалих и вие разбрахте , хич не искам да се караме или обиждаме, ами точно обратното.....айде ние пак заминаваме на Скурзия из провинцията, че да проверим в Ямбол и Бургас как са им срещите, дали имат посещаемост, каква бира пият, какви файтони карат, да се готвят Имортал, Хитко, Веско, Килърчо и останалите от тези градове, Но за това ще пусна нова тема.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Е аз пък вчера на същото място (4-5 коли от колата на phoenix) си намерих къде да паркирам без да преча на никого. Не е чак толкова голям проблема с паркирането там май. Просто трябва търпение и малко повече обикаляне между паркираните автомобили.Между другото бях свидетел как автомобил на варненската "чистота" лавира между паркираните автомобили със завидно майсторство, без да закачи никой. Бравос на тез шофьори.А за гостито - масите са вече сложени
Коментар
-
Аз пък точно там където спира phoenix ходя на едно барче. Даве беднъж бях спрял до него. Та точно за тея улици може да изгориш 5 литра докат си намериш мястото. Аз лично съм обикалял 3-4 пъти карето там докато се освободи нещо. А и там съм се нагледал на некъдърни спирания. Една кола спряла на място за тир с прицеп и да пречи на преминаващите коли. Варна стана ужасен град за каране да не говорим за паркиране. И ще става се по-зле .
Коментар
-
kkp написа:Ето една причина поради която може да са ти преместили колата:http://fishki.net/comment.php?id=22413PS:Маитап бре Уилиno pain no pain
Коментар
-
И аз да разкажа 2 случки. 1-вата е .. стана ми много смешно един как беше паркирал и набиха колци около него. Става дума за следното. М-тел-а на Гоце Делчев. Кръстовището с България. И има едно площадче пред офиса. И преди там редовно спираха коли. И един ден гледам идва един камион. И почват д дупчат и да слагат колци да не паркират. И излезнаха от М-тел-а и от блока и си преместиха колите. Ама остана една. И натупаха колците. Тоя не знам как е излезнал. Отзад са стълбите за подлеза напред колци, настрани стени. Сигурно е викал паяк да го прехвърли през колците на улицата А другата е следната. Тук на паркинга пред блока има някъде около 30-40 парко места за 3 входа. Аз живея във 2-рия. Общо 2-ри и 3-ти вход ползваме не повече от 10 места. Всичко останало са заели 1-ви вход. Оделно има едно голямо парче което е заето с една голяма локва и тех ги мързи да слезнат да направят един улей да изтича водата и да паркират и там. А мазетата им от тази локва са вечно във вода. Ама мързели. И в този ден имаше само 1 кола от 3-ти вход и една кола от нашия вход. Всичко останало заето от такива на 1-ви. И аз се чудя къде да спра. И спирам пред 2 коли (запушвам ги). А колите са на един собственик. Той има общо 3 коли на паркинга !!! И си оставям ГСМ-а на стъклото ако сутринта излиза да ми звънне да слезна да преместя. А и тия коли ги изкарва от дъжд на вятър. И нарочно спирам пред тях. Ставам сутринта в 7. Щото от мисълта че съм запушил колите не можах и да спя като хората. И като погледнах през балкона .. и ми се прирева. Оня ми е лашкал колата. Лашкал лашкал лашкал ... накрая са ми вдигнали предния калник и са я избутали напред. Леле .. напрао ми причерня. Ако го бях видял сигурно щях да го пребия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар