Баси днес изтртъпнах за малко.....първо 30 мин обикалях около офиса докато накрая успях да кача темпрата на един тротоар, ама ей така упоредно на някакъв колега дето също беше качил предницата....и съм си спокоен понеже няма кой да ме удари а там до кукления театър си е цяло площадче и няма да преча нито на пешеходците, нито рискувам някой да се спре в мен (както става вече веднъж в него район, слава богу се разминах само със огледало на парчета и една яка драскотина). Та днес като свършихме работа и вървим към колата и изведнъж гледам и не я виждам там където съм я оставил.....и вече изтръпвам.........и като се доближавам накрая гледам колата преместена.......някой я преместил направо изтръпнах, гледам обикалям колата и няма никакви поразии, просто са я преместили, при това е избутана настрани......баси че това цяла Темпра бе, колко ли човека са били и какво са искали от колицата ни , бах мама му, пак добре че нямаше поразии, А дори алармата не се е включила, просто колата е избутана и като се разкарах от там слязох да огледам....няма 6-5 колата избутана.....егати хората......Трябва центъра да го забранят за спиране........или да има някакви машинки или полицаи нали знаете как е по филмите, спираш и веднага се появява някой да ти пише фиша......ебати лудницата дето е станала Варна в центъра. Днес трябваше да снимам всички кретени, ама утре ще си приготвя фотоапарата да видите за какви идиоти става дума, то просто града е пълен с малоумници от разни село....дето знаят само как се паркира на поляна....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
някой ми преместил колата ????? гадове
Collapse
X
-
някой ми преместил колата ????? гадове
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Етикети: –
-
м да бе комплексиутре ще се разходя из центъра и ше снимам колите.....тука не става дума за комплекси или за конкретно селяни, ами за хора с такъв манталитет, дето и цяла поляна няма да им стигне да паркират не искам да обиждам жени понеже всеки ден се сблъсквам и със една камари мухльовци дето изобщо незнаят за къде са тръгнали и не се съобразяват коя лента за какво е, и познавам доста жени които биха ги сложили в малкия си джоб.Всеки ден правим дълги опашки зад някой дето си спира колата и запушва улицата....и слиза гледа умно, чуди се как не можем да минем покрай него и след известно псуване влиза пак в колата и с неразбиране се измъква от дупката където се е заврял и заминава.....еми за мен това са селяни дето нямат идея къде се намират и как се кара в трафик и как се паркира на оживено място. Да не говорим колко хора на ден се връщат при колат си и разбират че са подпряни, смачкани или др. все приятни и културни нещаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Кой ще тръгне да ти мести колата без причина? Или някой ти има зъб, или си спрял така, че си пречил на някого. Като ви направят целият център платена зона, като в София, ще се оправите! Поради тази причина от време на време си припомням за градският транспорт. Сетих се, че ми се е случвало два пъти да местя коли, които ме бяха запушили качествено и най-нахално! В единият случай бях с две мацки и се наложи да ударят по едно рамо, защото шкодата беше на скорост... при втората случка едната врата на колата се оказа отворена, изключих от скорост и преместих колата така, че да запуши други две коли-просто нямах избор. Е, можеше и по средата на кръстовище да я забутам...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: някой ми преместил колата ????? гадове
phoenix написа:......и като се доближавам накрая гледам колата преместена.......някой я преместил направо изтръпнах, гледам обикалям колата и няма никакви поразии, просто са я преместили, при това е избутана настрани......баси че това цяла Темпра бе, колко ли човека са били и какво са искали от колицата ни , бах мама му, пак добре че нямаше поразии, А дори алармата не се е включила, просто колата е избутана и като се разкарах от там слязох да огледам....няма 6-5 колата избутана.....егати хората......
Коментар
-
еми ето малко бързи снимки от днес докато паркирам ги нафотахСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
паркиране
а нещо си препил предишната вечер и неси забелязал каде си е паркирал :D може ли на някого да пречи толкова та да е бута виждал съм тези от чистотата да местят коли и от пожарната но някой толкова бързащ макар че комшийката веднъж викаше паяка да ми преместят колата а на нея пише моя телефон и адреса и съм на 30 м от гаража и или друго комшията ми отворил колата с ? /апаш има заложни къщи /взел на детето столчето и го скрил за това че съм паркирал пред неговия офис
Коментар
-
Днес на Темприте не ни върви май.Сутринта гледам аз - колата отключена. Изтръпвам, защото вътре ЦД, тонколони, монколони, други неща... Отварям - гледам - всичко си е там. Панела на ЦД-то го крия - на скритото място си беше, а джабката - преровена, половината работи изкарани навън и разпилени по пода. От всички неща в колата - и дискове, и стойки и зарядни за телефони, и т.н. липсва само... един дезодорант REXONA, дето си го държа в джапката...На всичко отгоре, обикновено паркирам до една друга Темпра комби на едно момче от другия вход, гледам и неговата отключена. Обадих се на жената да му каже, че аз тръгвах за работа... Май са търсили документи на Темпра - по друг начин не мога да си го обясня...Препоръчайте ми някаква аларма, че май ще трябва на стари години (за колата става въпрос) и такова чудо на техниката да слагам. Малко са другите пищялки пред блока...
Коментар
-
bubachko
Re: някой ми преместил колата ????? гадове
phoenix написа:... и изведнъж гледам и не я виждам там където съм я оставил.....и вече изтръпвам.........и като се доближавам накрая гледам колата преместена.......някой я преместил направо изтръпнах, гледам обикалям колата и няма никакви поразии, просто са я преместили, при това е избутана настрани...
Коментар
-
Баси ужаса! Пак добре,че не са се отнесли много грубо към колата и нищо и няма.Иначе за снимането на малоумници дето паркират дет заварят и си мислят,че са сами на пътя е много добра идея.(мале кво изречение съставих :D ) Май да отворим една такава тема и да ги мятаме там тез снимки. Аз лично ще я попълвам редовно с изкусните умения на някой съседи.Ай, и отидете да си погледнете колите дали са си на мястото :DТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
iee написа:Баси ужаса! Пак добре,че не са се отнесли много грубо към колата и нищо и няма.Иначе за снимането на малоумници дето паркират дет заварят и си мислят,че са сами на пътя е много добра идея.(мале кво изречение съставих :D ) Май да отворим една такава тема и да ги мятаме там тез снимки. Аз лично ще я попълвам редовно с изкусните умения на някой съседи.Ай, и отидете да си погледнете колите дали са си на мястото :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Ето една причина поради която може да са ти преместили колата:http://fishki.net/comment.php?id=22413PS:Маитап бре УилиFiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар