Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

някой ми преместил колата ????? гадове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

някой ми преместил колата ????? гадове

Баси днес изтртъпнах за малко.....първо 30 мин обикалях около офиса докато накрая успях да кача темпрата на един тротоар, ама ей така упоредно на някакъв колега дето също беше качил предницата....и съм си спокоен понеже няма кой да ме удари а там до кукления театър си е цяло площадче и няма да преча нито на пешеходците, нито рискувам някой да се спре в мен (както става вече веднъж в него район, слава богу се разминах само със огледало на парчета и една яка драскотина). Та днес като свършихме работа и вървим към колата и изведнъж гледам и не я виждам там където съм я оставил.....и вече изтръпвам.........и като се доближавам накрая гледам колата преместена.......някой я преместил направо изтръпнах, гледам обикалям колата и няма никакви поразии, просто са я преместили, при това е избутана настрани......баси че това цяла Темпра бе, колко ли човека са били и какво са искали от колицата ни , бах мама му, пак добре че нямаше поразии, А дори алармата не се е включила, просто колата е избутана и като се разкарах от там слязох да огледам....няма 6-5 колата избутана.....егати хората......Трябва центъра да го забранят за спиране........или да има някакви машинки или полицаи нали знаете как е по филмите, спираш и веднага се появява някой да ти пише фиша......ебати лудницата дето е станала Варна в центъра. Днес трябваше да снимам всички кретени, ама утре ще си приготвя фотоапарата да видите за какви идиоти става дума, то просто града е пълен с малоумници от разни село....дето знаят само как се паркира на поляна....
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Еи пак се започна с комплексите. Аз си мислех, че само тук в София "гражданчетата" (първо поколение) ги избива на такива комплекси ама нейсе, явно и във Варна ги има.
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Re: някой ми преместил колата ????? гадове

phoenix написа:
      ... просто колата е избутана и като се разкарах от там слязох да огледам....няма 6-5 колата избутана.....егати хората......
      Ай, стига бе!
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

м да бе комплексиутре ще се разходя из центъра и ше снимам колите.....тука не става дума за комплекси или за конкретно селяни, ами за хора с такъв манталитет, дето и цяла поляна няма да им стигне да паркират не искам да обиждам жени понеже всеки ден се сблъсквам и със една камари мухльовци дето изобщо незнаят за къде са тръгнали и не се съобразяват коя лента за какво е, и познавам доста жени които биха ги сложили в малкия си джоб.Всеки ден правим дълги опашки зад някой дето си спира колата и запушва улицата....и слиза гледа умно, чуди се как не можем да минем покрай него и след известно псуване влиза пак в колата и с неразбиране се измъква от дупката където се е заврял и заминава.....еми за мен това са селяни дето нямат идея къде се намират и как се кара в трафик и как се паркира на оживено място. Да не говорим колко хора на ден се връщат при колат си и разбират че са подпряни, смачкани или др. все приятни и културни неща
        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Кой ще тръгне да ти мести колата без причина? Или някой ти има зъб, или си спрял така, че си пречил на някого. Като ви направят целият център платена зона, като в София, ще се оправите! Поради тази причина от време на време си припомням за градският транспорт. Сетих се, че ми се е случвало два пъти да местя коли, които ме бяха запушили качествено и най-нахално! В единият случай бях с две мацки и се наложи да ударят по едно рамо, защото шкодата беше на скорост... при втората случка едната врата на колата се оказа отворена, изключих от скорост и преместих колата така, че да запуши други две коли-просто нямах избор. Е, можеше и по средата на кръстовище да я забутам...
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Проблемът не е в селяните, а в селяндурите!!! А те биват и такива с до девето коляно градско потекло!Пък начинът на паркиране се нарича "арабин в пустиня"
            Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

phoenix написа:
              ......и като се доближавам накрая гледам колата преместена.......някой я преместил направо изтръпнах, гледам обикалям колата и няма никакви поразии, просто са я преместили, при това е избутана настрани......баси че това цяла Темпра бе, колко ли човека са били и какво са искали от колицата ни , бах мама му, пак добре че нямаше поразии, А дори алармата не се е включила, просто колата е избутана и като се разкарах от там слязох да огледам....няма 6-5 колата избутана.....егати хората......
              Виждал съм подобно нещо. Едни хамали слязнаха от един камион, преместиха един пасат комби 10м После паркираха там камиона и заработиха.

Коментар

еми ето малко бързи снимки от днес докато паркирам ги нафотах
                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Тоя с компакта доста нагъл тип оставил е "достатъчно" място зад него

Коментар

паркиране

а нещо си препил предишната вечер и неси забелязал каде си е паркирал :D може ли на някого да пречи толкова та да е бута виждал съм тези от чистотата да местят коли и от пожарната но някой толкова бързащ макар че комшийката веднъж викаше паяка да ми преместят колата а на нея пише моя телефон и адреса и съм на 30 м от гаража и или друго комшията ми отворил колата с ? /апаш има заложни къщи /взел на детето столчето и го скрил за това че съм паркирал пред неговия офис
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Днес на Темприте не ни върви май.Сутринта гледам аз - колата отключена. Изтръпвам, защото вътре ЦД, тонколони, монколони, други неща... Отварям - гледам - всичко си е там. Панела на ЦД-то го крия - на скритото място си беше, а джабката - преровена, половината работи изкарани навън и разпилени по пода. От всички неща в колата - и дискове, и стойки и зарядни за телефони, и т.н. липсва само... един дезодорант REXONA, дето си го държа в джапката...На всичко отгоре, обикновено паркирам до една друга Темпра комби на едно момче от другия вход, гледам и неговата отключена. Обадих се на жената да му каже, че аз тръгвах за работа... Май са търсили документи на Темпра - по друг начин не мога да си го обясня...Препоръчайте ми някаква аларма, че май ще трябва на стари години (за колата става въпрос) и такова чудо на техниката да слагам. Малко са другите пищялки пред блока...

Коментар

phoenix написа:
                        ... и изведнъж гледам и не я виждам там където съм я оставил.....и вече изтръпвам.........и като се доближавам накрая гледам колата преместена.......някой я преместил направо изтръпнах, гледам обикалям колата и няма никакви поразии, просто са я преместили, при това е избутана настрани...
                        Хахаха, то не е за смях, ма и аз така съм изтръпвал... А представи си шока, когато си и леко подпиинал и отпуснат, как в главата ти нахлува литър кръв и изтрезняваш... А ето я и моята история, малко след като закупих чибурака : Прибирам се както обикновенно и се опитвам да си праркирам на мястото Х, както всяка вечер... моето си място. Не гледайте, че имам гараж - 90% е неизползваем, заради "Онзи", който наби колчета пред магазина си в "блока" и сега "нагли типове" си паркират колиците директно на улицата до колчетата и няма начин да на правиш каквато и да е входно-изходна маневра към каража... Та за това на мястото Х. Тази вечер обаче някой ми беше паркирал на мястото и "наглия тип" со беше на неговото... и аз къде? Лято, няма го онзи вече 2-3 дена, магазина затворен, няма го и магазинарския бус... И айде на неговото място, една вечер ще поседи там... На другата сутрин излизам, на работа, после на биричка и вечерта се прибирам, Х-а свободен, решавам да си преместя колата и : няма я! А магазинния бус на нейно място! А сега де? когато се приближавам дледам я грубо изместена, както си беше на скорост и на ръчна (незнам защо тогава така си паркирах), бутана, тласкана, следи от гуми и опряна в стената... Е толко чд ме хвана... ем знае кой съм, къде съм, че сме съседи... да звънне в нас на брата да я премести... просто се сетете как излязох от там и какво му се случи на крайните колчета...

Коментар

Баси ужаса! Пак добре,че не са се отнесли много грубо към колата и нищо и няма.Иначе за снимането на малоумници дето паркират дет заварят и си мислят,че са сами на пътя е много добра идея.(мале кво изречение съставих :D ) Май да отворим една такава тема и да ги мятаме там тез снимки. Аз лично ще я попълвам редовно с изкусните умения на някой съседи.Ай, и отидете да си погледнете колите дали са си на мястото :D
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                            Баси ужаса! Пак добре,че не са се отнесли много грубо към колата и нищо и няма.Иначе за снимането на малоумници дето паркират дет заварят и си мислят,че са сами на пътя е много добра идея.(мале кво изречение съставих :D ) Май да отворим една такава тема и да ги мятаме там тез снимки. Аз лично ще я попълвам редовно с изкусните умения на някой съседи.Ай, и отидете да си погледнете колите дали са си на мястото :D
                            От тез снимки файда няма! Дори в КАТ да ги дадеш нищо няма да се промени. Освен да си ги гледаме тук и да ги плюем дружно... Според мен решението е просто-когато няма, къде да паркираш и се налага да запушиш някого остави една бележка с телефонния си номер и готово! За съжаление малко водачи се сещат да го правят.
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Ето една причина поради която може да са ти преместили колата:http://fishki.net/comment.php?id=22413PS:Маитап бре Уили
                              Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Working...
                              X