Нямам идея какво да кажа!http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...htmlЧудно ми е как е успял колегата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема от Lancia - форума.....
Collapse
X
-
soulkeeper написа:140 на 1 незнам ка колегата е успял да направи това нещо честно, нали си има ограничителиex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
bubachko
е добре де, то нали има някакви инерционни ли са, не ги знам какви са там предпазители (поне от относителната ми техническа култура ми се струвая, че може да са инерционни), които пречат да стане такова нещо... На моита съм прбвал, правил съм и по 60 на първа, няма проблем. Обаче, при скорост на 20-30 км/ч изкараш ли първата накъдето и да е, втора, трета, свободна, после няма вкарване обратно (влиза, ма с адски зор и трябва да си бахти супер заплес, за да не усетиш че нещо умишлено те спира ), все едно се спуска някаква пластина и лоста сам се прибутва към трета. Същото съм пробвал и със задната. При съвсем леко движение напред, заднатапо също се блокира и примерно от пета на задна няма начин, там със сигурност има пластина, по която лоста сам се плъзва на четвърта...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар