това да го видя не мога да го повярвам хахаххаха още нещо от фолклора или ние ядеме доматите с колците !! p.s.из тия форуми има хора с богато въобръжение обаче
Пред мене един го направи веднъж и нищо не стана, колата си загасна и после си запали като момченце и тръгна напред даже Беше автоматик колата.Скорост-около 80-90км/ч.
е добре де, то нали има някакви инерционни ли са, не ги знам какви са там предпазители (поне от относителната ми техническа култура ми се струвая, че може да са инерционни), които пречат да стане такова нещо... На моита съм прбвал, правил съм и по 60 на първа, няма проблем. Обаче, при скорост на 20-30 км/ч изкараш ли първата накъдето и да е, втора, трета, свободна, после няма вкарване обратно (влиза, ма с адски зор и трябва да си бахти супер заплес, за да не усетиш че нещо умишлено те спира ), все едно се спуска някаква пластина и лоста сам се прибутва към трета. Същото съм пробвал и със задната. При съвсем леко движение напред, заднатапо също се блокира и примерно от пета на задна няма начин, там със сигурност има пластина, по която лоста сам се плъзва на четвърта...
Коментар