Чух че имало винетки за един ден,вярно ли е?Ровех в нета но не открих нищо.Не сам си взимал скоро а ми се налага да пътувам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос относно винетките
Collapse
X
-
Колеги, купувайте си ги тези смотани винетки, че да не ви актуват така, както мен ме осурвакаха миналата година, че карах без винетка. Обирджии. Въпреки безумните мангизи, които събират, не забелязвам пътната мрежа да се е подобрила. Тази година си взех "годишна" винетка, която в моя случай е деветмесечна. Пак добре, че за леките коли са 67, защото за бусове и камиони са едни цифри - ум да ти зайде. Апропо, има ли начин да сваля винетката от мойта кола и да я сложа на друга ? Ако не ми мине котка път, очертава ми се отсъствие от страната и искам да дам винетката на майка ми да си я залепи на голфа.
Коментар
-
Апропо, има ли начин да сваля винетката от мойта кола и да я сложа на друга ?Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Има няколко начина за ползване на винетката на повече от един автомобил:1Ако още не си я залепил никъде)Отлепяш оригиналното фолио от винетката (щото отпред пише "ВИНЕТКА"), отлепяш и бар-кода (пред него нищо не пише) и залепяш отново винетката върхух чистото фолии. След това зарязваш само крайчетата на фолиото в четирите ъгъла и я залепяш на автомобил No.1. Като ти потрябва на автомобил No.2, я отлепяш без проблем и я слагаш на другата кола. После обратно. Това съм го практикувал половин година от ФИАТа на ОПЕЛА и обратно.2ако вече е залепена) - Питай майсторите, които сменят стъкла. Те знаят точно как, но ги отлепят успешно и ги лепят на новото стъкло... на шефа на Мерцедеса му сменяха стъклото 3 ПЪТИ (щото продават дефектни стъкла) и всеки път винетката я местиха на следващото.Мисля че отлепянето става с нагряване, но как точно и с какво - питай майсторите.
Коментар
-
сигурно със сешоарСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:сигурно със сешоарAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар