Paparac, прав си поначало, въпреки че примера ти е доста силен и изобщо не съм имал това предвид. Въпроса е, че липсата или лошата работа на софтуерен компонент може да доведе до рестарт на системата и това става доста често. Отказа на Марк 2006 не значи че системата работи нестабилно. Специално Марк 2005 не ми е тръгвал по подобни причини и следваше точно рестарт. Причината беше чисто инсталиран Windows XP SP1, където липсваше компонент, който не мога да се сетя кой беше. Без него при пускане на марк-а директно се рестартираше компа. Отделно има още много приложения, които товарят процесора, не е само марк 2006. Проблема няма да се появи само при тази програма, а доколкото разбрах, компа работи нормално и не се рестартира при други програми. Предполагам разбираш какво точно има предвид. kkp е прав иначе, че няма смисъл да коментираме ако автора не го интересува, просто исках да ти отговоря, защото ти извъртя доста това, което бях казал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос към спецовете по компютри
Collapse
X
-
kkp написа:Май няма особен смисъл да продължаваме с коментарите при положение, че автора на темата май не го интересува особенно много.
Коментар
-
Orcinus
Ти хубаво си фен на АМД, ама е хубаво да попрочетеш тук там за Core 2 Duo - процесорите на Интел, та после пак ще си говорим.
Коментар
-
Компа си го ползвам за интернет, записвачка, и от време на време се заигравам не ме бърка дали едно двд ще го рипне за 1 час или за 50 мин. Кой знае каква производителност не ми трябва от процесора, а и скоро четох че директХ 10 мощността на процесора няма да оказва голямо влияние на игрите от голямо значение ще е ресурса на видеокартата. Все едно да ти обяснявам какви са моторите на Пежо или на Ауди или на Тойота някои от тях са по сполучливи от на Фиат но ти въпреки това ще продължиш да си караш Фиатките
Коментар
-
Orcinus
stenli написа:скоро четох че директХ 10 мощността на процесора няма да оказва голямо влияние на игрите от голямо значение ще е ресурса на видеокартата.kkp написа:dx10 излезна още с Виста ...А отностно захранването - Delux или JNC - вътре е едно и също. Опитай с друго захранване - недей да се мъчиш!
Коментар
-
За процесорите съм съгласен с теб че имат такова значение, но виж за качеството на делукс (захранвания) можем доста да поспорим. Наистина може да се каже, че са една крачка напред, но като цяло ги поставям в един клас!Относно игрите с dx10 виж следния линк:http://www.novatek.com.au/news/confi...-10-games.htmlFiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
Paparac написа:Ти хубаво си фен на АМД, ама е хубаво да попрочетеш тук там за Core 2 Duo - процесорите на Интел, та после пак ще си говорим.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Orcinus
NewUser написа:Paparac написа:Ти хубаво си фен на АМД, ама е хубаво да попрочетеш тук там за Core 2 Duo - процесорите на Интел, та после пак ще си говорим.
Коментар
-
Paparac написа:NewUser написа:Paparac написа:Ти хубаво си фен на АМД, ама е хубаво да попрочетеш тук там за Core 2 Duo - процесорите на Интел, та после пак ще си говорим.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Orcinus
NewUser написа:ИНТЕЛ процесорите се справят значително по-добре с конвертирането, но това не оправдава средно с около 200 долара по-висока цена за ИНТЕЛ базирана конфигурация, освен това АМД процесорите използват много по рационално паметта и са доста по производителни в останалите приложения - тъй , че съотношението цена производителност е в полза на АМД.
Коментар
-
Вече съм с новото дъно и всичко си работи перфектно даже без преинсталиране на уиндоус, 3 дмарк2006 си тръгва без проблем, видеото си постига максималните параметри. Благодаря на всички за отзивчивостта и съветите а относно спора Амд или Интел имаше една стара темичка по въпроса може да продължите там
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар