Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възмутен съм от водачите по пътя!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По нагоре някъде прочетох, че много шофьри си мислят, че мигача им дава предимство. Не се учудвам. Всеки 3-ма от 5-ма мисли точно така и е готов да спори даже!
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Дава предимство,но докато има камикадзета които не се съобразяват с сигналите на тези които са ги дали, ще става така!А тези които видят,такъв сигнал да мируват а не да си правят каквото искат или поне да погледнат в огледалото си!Винаги съм внимавал но тая мацка с Форда направо ме изненада.........видя ме едва когато вече се изравних с нея в момента в който реши да изпреварва.....това е безумие!
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
        Дава предимство,но докато има камикадзета които не се съобразяват с сигналите на тези които са ги дали, ще става така!А тези които видят,такъв сигнал да мируват а не да си правят каквото искат или поне да погледнат в огледалото си!Винаги съм внимавал но тая мацка с Форда направо ме изненада.........видя ме едва когато вече се изравних с нея в момента в който реши да изпреварва.....това е безумие!
        Мигача НЕ дава предимство. Когато изпреварваш и си навлязъл вече в изпреварващата лента, предимството е твое, но не заради това, че си подал мигач.
        Fiat Marea 1.8i 16V
        Fiat Tipo 1.4i 8V
        Fiat Punto 1.6i 8V
        www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

dimmX написа:
          Колега, прочети закона, моля те.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Хубаво не дава предимство(сигнал за нещо).....а след като вече изпреварваш какво става като си с предимство в съответната лента.Както бе в случая при мен има логика, с мигач без мигач никой не е...а другия за 5 пари!п.с.Съгласен съм с теб!

Коментар

Стига с тия закони щото сме на това положение заради тях!Мигача Не дава предимство!Прави сте колеги!

Коментар

dimmX написа:
                Стига с тия закони щото сме на това положение заради тях!Мигача Не дава предимство!Прави сте колеги!
                Напротив! Защото никой не ги спазва-за това сме на този хал!
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Точно заради това,че не ги спазваме колега Vladim!Не съм се изразил правилно за което се извинявям :D

Коментар

Та току що мярнах за поредния изпитател на високи скорости с бмв и как е умрял и попаднах и на туй пич с дизелова брава 190.....http://www.piercing-bg.com/forum/viewtopic.php?p=23265 а коментарите на приятеля му са де да ги знам глупави ако умират да са само те...
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
                      Та току що мярнах за поредния изпитател на високи скорости с бмв и как е умрял и попаднах и на туй пич с дизелова брава 190.....http://www.piercing-bg.com/forum/viewtopic.php?p=23265 а коментарите на приятеля му са де да ги знам глупави ако умират да са само те...
                      Малоумник... само някой да му види стилът на писане на този и ще му стане ясно, че е абсолютен сополанко! За съжаление заради такива келеши загиват невинни хора!
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

"така че чакам го да го изпишат да фанем мойта кола и с 240 не с 190 пък ако се блъснем ... ае.. да има още една катастрофа .. за протокола " "никои не е казал да спазваде скапаното ограничение от 50 км градско ... 90-100 нормално кат другите""че и след тва ще карам и аз и той/ако не му земат книжката/ по същия начин даже ако може и по бързо .... по принцип мойта кола .. една вектра каручка я карам с колкото може ... извънградско .. в града повече от 160 не дигам .. не щот за мен ма е страх а да не изкочи някой човек или дете особенно иначе извънградско 240 ако отлепя ..евала на вектрата 16 годишна кола 2.0i 110 коня"Ето заради такива ИДИОТИ загиват и невинни хора. Тея е трябвало на място да останат ...

Коментар

Ми хората купуват книжки, карат си и без такива...колата им е танк и несе мачка!п.с.Тая тема нямя да я зябравя никога,защото мои роднини загинаха така прибирайки се от чужбина!Гледайте си в огледалата преди да изпреварите някой пред вас!Случката е като пре мен с засичане на вече изпревярващ автомобил!

Коментар

Working...
                          X