По нагоре някъде прочетох, че много шофьри си мислят, че мигача им дава предимство. Не се учудвам. Всеки 3-ма от 5-ма мисли точно така и е готов да спори даже!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възмутен съм от водачите по пътя!
Collapse
X
-
Дава предимство,но докато има камикадзета които не се съобразяват с сигналите на тези които са ги дали, ще става така!А тези които видят,такъв сигнал да мируват а не да си правят каквото искат или поне да погледнат в огледалото си!Винаги съм внимавал но тая мацка с Форда направо ме изненада.........видя ме едва когато вече се изравних с нея в момента в който реши да изпреварва.....това е безумие!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:Дава предимство,но докато има камикадзета които не се съобразяват с сигналите на тези които са ги дали, ще става така!А тези които видят,такъв сигнал да мируват а не да си правят каквото искат или поне да погледнат в огледалото си!Винаги съм внимавал но тая мацка с Форда направо ме изненада.........видя ме едва когато вече се изравних с нея в момента в който реши да изпреварва.....това е безумие!
Коментар
-
dimmX написа:Дава предимство,но докато има камикадзета които не се съобразяват с сигналите на тези които са ги дали, ще става така!А тези които видят,такъв сигнал да мируват а не да си правят каквото искат или поне да погледнат в огледалото си!Винаги съм внимавал но тая мацка с Форда направо ме изненада.........видя ме едва когато вече се изравних с нея в момента в който реши да изпреварва.....това е безумие!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Хубаво не дава предимство(сигнал за нещо).....а след като вече изпреварваш какво става като си с предимство в съответната лента.Както бе в случая при мен има логика, с мигач без мигач никой не е...а другия за 5 пари!п.с.Съгласен съм с теб!now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
-
Та току що мярнах за поредния изпитател на високи скорости с бмв и как е умрял и попаднах и на туй пич с дизелова брава 190.....http://www.piercing-bg.com/forum/viewtopic.php?p=23265 а коментарите на приятеля му са де да ги знам глупави ако умират да са само те...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
nasty написа:Та току що мярнах за поредния изпитател на високи скорости с бмв и как е умрял и попаднах и на туй пич с дизелова брава 190.....http://www.piercing-bg.com/forum/viewtopic.php?p=23265 а коментарите на приятеля му са де да ги знам глупави ако умират да са само те...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
"така че чакам го да го изпишат да фанем мойта кола и с 240 не с 190 пък ако се блъснем ... ае.. да има още една катастрофа .. за протокола " "никои не е казал да спазваде скапаното ограничение от 50 км градско ... 90-100 нормално кат другите""че и след тва ще карам и аз и той/ако не му земат книжката/ по същия начин даже ако може и по бързо .... по принцип мойта кола .. една вектра каручка я карам с колкото може ... извънградско .. в града повече от 160 не дигам .. не щот за мен ма е страх а да не изкочи някой човек или дете особенно иначе извънградско 240 ако отлепя ..евала на вектрата 16 годишна кола 2.0i 110 коня"Ето заради такива ИДИОТИ загиват и невинни хора. Тея е трябвало на място да останат ...
Коментар
-
Ми хората купуват книжки, карат си и без такива...колата им е танк и несе мачка!п.с.Тая тема нямя да я зябравя никога,защото мои роднини загинаха така прибирайки се от чужбина!Гледайте си в огледалата преди да изпреварите някой пред вас!Случката е като пре мен с засичане на вече изпревярващ автомобил!now. BMW E39 523i '98 170hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар