Колеги искам да се оплача от това което ми се случи днес
На три пъти се разминах с инциденти от неграмотността и незнаене на правилника на колегите на пътя!Пътувах за Русе и през едно село на движейки се на главен път забелязах субект с Сеат който прави изпълнения в далечината!При наближаването му на растояние от 20м той реши да гледа на дясно и да завие на ляво без да погледне ,че аз идвам!Това го преживях свирейки заради глупоста му!След това на главния път Русе Плевен в платно с три ленти като в моята страна са две с разрешено изпреварване,минавам в ляво и изпреварвам!В момента който останаха няколко коли една мацка реши да изпреварва точно когато аз съм до нея без да се огледа и без да пусне мигач!Е познайте какво се случи в насрещното идваха един голф 3 и няколко ТИРАза да не ме удари намалих и леко влязох в насрещното а колегите отсреща намалиха,в проивен случи щеше да се случи най-лошото!Запазих самообладание и се справих с ситуацията!Тъпата п...а даже не се и прибра а аз от 5 на 3-та и изчезнах!Всеки един след мен я освирка
зараи поведението си на пътя!В този случй бих предпочел да ударя нея за да се прибере в платното си за да не се размазвам аз с половинката си и баба ми!Приятелката ми се уплаши толкова много че на пусната климатик се изпоти и зачерви бузите!Побеснях докатао не слязохме от колата тя не каза и дума!това обаче не беше края!Зад мен Опел вектра с регистрация М......решава че колта му е истребител и забочва да изпреварва не разумно в участък в който трябва да си стои на гъза с извинение!Да обаче той си трагана да ме изпреварва и не му пукаше!пред мен Тир зад мен Тир и насреща Тир оня нямаше накъде и в момента в който се изравнихме ме натисана в платното за да са е прибере в колоната!просто на пътя има камара нещасници колеги!Незна каде са тръгнали тия боклуци с тия коли!Задавам си въпроса рискувам живота на лубимите си хора за да спася тъпанарите на пътя!Е не другия път ще предпочета да не им давам място да се прибират в платното!Приятелката ми незнам дали ще и мине скоро!
![Evil or Very Mad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_evil.gif)
![Exclamation](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_exclaim.gif)
Коментар