а бе колеги честно да ви кажа много се замислям дали да не затъмня стоповете на типока, но много ме притеснява това, че като ги затъмня и като напече слънцето изодзадзе , нищо няма да може да види човека зад мен,дали натискам спирачки дали, пускам мигач.Вашето мнение какво е?и м/у др.тази тема си е за тунинг си мисля аз не че нещо
Лично съм виждал такова затъмнение, на което изобщо не се вижда дали свети нещо или не.Не трябва да се забравя че затъмняване на фарове и стопове е незаконно - с две думи може да имаш проблеми в последствие А на колегата тунинга - определено ми харесва визуално как е станало.
Бях виждал една Темпра със затъмнени стопове, която впоследствие беше станала като Типо, след физическо съприкосновение с МАН изодзадзе, тъкмо поради тая причина. Шофьора на тир-а изобщо не видял "светещите стопове" и се натресъл на темпрата без спирачен път. Та мой съвет е ако някой ще си затъмнява стоповете, то поне третия стоп да работи нормално.
Бях виждал една Темпра със затъмнени стопове, която впоследствие беше станала като Типо, след физическо съприкосновение с МАН изодзадзе, тъкмо поради тая причина. Шофьора на тир-а изобщо не видял "светещите стопове" и се натресъл на темпрата без спирачен път. Та мой съвет е ако някой ще си затъмнява стоповете, то поне третия стоп да работи нормално.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Колега, не е смешно а даже е трагично, защото нашите ТЪПИ ченгета са писали акт на задностоящия за неспазване на дистанция и несъобразена скорост а този отпред просто си е взел парите от каското или от гражданската и му дреме на шнура ... 1000% съм сигурен
На мен лично ми харесва с оригиналните стопове а и в една мъгла не ми се мисли къв удар би отнесъл изодзад.
Ами те си светят почти както преди... А все пак има и 3ти стоп който според мене по лесно се набива на очи от другите(особено като съм с включени габарити).... А за мъглата пък си има още един стоп и дори да е затъмнен пак е по добре, щото някой коли въобще нямат такъв ... Единстеното което е малко гадно е ,че на тъмно като включа задна свети синьо и почти нищо не виждам
Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар