Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко козметични промени по задницата на Бравото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко козметични промени по задницата на Бравото

Не е кой знае кво ама малко отваря колата
    Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Махай и ключалката и заглаждай задния капак
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Ейййййййй! Много върло и свирепо! Браво!!!

Коментар

С какво си ги затъмнил, ако не е тайна?
        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

EVITA написа:
          С какво си ги затъмнил, ако не е тайна?
          Спрей за стопове
          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Явно съм назад

Коментар

а бе колеги честно да ви кажа много се замислям дали да не затъмня стоповете на типока, но много ме притеснява това, че като ги затъмня и като напече слънцето изодзадзе , нищо няма да може да види човека зад мен,дали натискам спирачки дали, пускам мигач.Вашето мнение какво е?и м/у др.тази тема си е за тунинг си мисля аз не че нещо
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Лично съм виждал такова затъмнение, на което изобщо не се вижда дали свети нещо или не.Не трябва да се забравя че затъмняване на фарове и стопове е незаконно - с две думи може да имаш проблеми в последствие А на колегата тунинга - определено ми харесва визуално как е станало.
                Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Бях виждал една Темпра със затъмнени стопове, която впоследствие беше станала като Типо, след физическо съприкосновение с МАН изодзадзе, тъкмо поради тая причина. Шофьора на тир-а изобщо не видял "светещите стопове" и се натресъл на темпрата без спирачен път. Та мой съвет е ако някой ще си затъмнява стоповете, то поне третия стоп да работи нормално.

Коментар

Третия стоп на бравото е зад стъклото горе мисля аз!

Коментар

На мен лично ми харесва с оригиналните стопове а и в една мъгла не ми се мисли къв удар би отнесъл изодзад.
                      Обичам си работата.

Коментар

//// написа:
                        Бях виждал една Темпра със затъмнени стопове, която впоследствие беше станала като Типо, след физическо съприкосновение с МАН изодзадзе, тъкмо поради тая причина. Шофьора на тир-а изобщо не видял "светещите стопове" и се натресъл на темпрата без спирачен път. Та мой съвет е ако някой ще си затъмнява стоповете, то поне третия стоп да работи нормално.
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Колега, не е смешно а даже е трагично, защото нашите ТЪПИ ченгета са писали акт на задностоящия за неспазване на дистанция и несъобразена скорост а този отпред просто си е взел парите от каското или от гражданската и му дреме на шнура ... 1000% съм сигурен
                          Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Мен хич не ме кефи с тъмни стопове,селяния ми стои :P

Коментар

Valentin_V написа:
                              На мен лично ми харесва с оригиналните стопове а и в една мъгла не ми се мисли къв удар би отнесъл изодзад.
                              Ами те си светят почти както преди... А все пак има и 3ти стоп който според мене по лесно се набива на очи от другите(особено като съм с включени габарити).... А за мъглата пък си има още един стоп и дори да е затъмнен пак е по добре, щото някой коли въобще нямат такъв ... Единстеното което е малко гадно е ,че на тъмно като включа задна свети синьо и почти нищо не виждам
                              Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Working...
                              X