Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Наркоман-сериен крадец ми разби Купето

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Наркоман-сериен крадец ми разби Купето

Колеги снощи най-нагло ми разбиха колата пред офиса на фирмата на ул. Московска и ул. Раковска 92 Гадния наркоман в продължение на 3 месеца разбиваше по 4-5 коли на паркинга, до снощи... Отивам до работата в 19:45ч. влизам вътре и след 15 мин. излизам да си взема каската от мотора - вчера цял ден се развозвахме с един приятел, и какво виждам - един тип потичква с каска в ръка. Загледах я, и си викам бах ма...ма му, тва е моята каска.. Без да погледна колата тръгнах да го гоня. Настигнах го в градинката, зад Руската черква и както тичаше така падна Спуках го от бой Жалко, че полицайте не ми дадоха да го снимам. Можете да си представите колко съм го бил, че сега съм с издута дясна ръка с натъртена кост, издут крак от ритници и т.н. Мен всичко ме боли, а за него не смея и да си помисля... Обаче ми направи доста отрицателно впечатление, че докато го бях затиснал на земята някакви лелки тръгнаха да ме бият и като им обясних, че е крадец и да звъннат на Полицията, те не знаеха номера Добре, че мина един СОТ-аджия и викна полицаите. Колко бой му сложиха и ТЕ на наркомачето не е истина... Оказа се, че го търсят от 3 месеца и е бил голям трън на 1во и 5то РПУ. Закараха го до колата ми и го накараха да стои на колене близо 2 часа. Намериха един панел от ЦД СОНИ и оня вика купих го одеве :D А тоя колко бой изяде, аз щях да си умра сигурно, ако някой ме беше бил така. Много беше друсан и не усещаше болка.. Най-интересното е, че беше разбил стъклото с глава Така действал и с всички други коли А забравих, че се опита да ме намушка с нож, докато го повалях на земята Пълен ненормалник беше! Закараха ме до ИСУЛ да ми превържат ръката и да ми бият инжекция против тетаност и се върнах да ми запишат показанията. Като видях колата ми стана едно гадно..Цялата в стъкла и графит от този за отпечатъците Поругаха я и нея си казах аз!Но все пак бях доволен от думите на дознателя, че ако бяхме в свестна държава, щяха да ми дадат медал, за храброст, за това, че съм заловил толкова търсен крадец Къпах се 100 пъти, заливах се със спирт, протрих си кожата. Оказа се, че наркомана бил болен от хапатит, а аз целия бях залят с неговата кръв Но лекарите казаха, че няма опасност да съм се заразил (а за тях не ми се говори, какви тъпанари са! - тези който ме прегледаха, де)Радвам се, че днес сутринта като ходих до Армеец, не искам да прозвучи като реклама, но всичко мина много добре, хората са много точни Направиха оглед и ме пратиха в Кобра да ми го сменят. Оказа се, че още днес могат да го направят, и то в моя квартал :D В 14:00ч. си оставих колата, а в 16:00ч. си я взех като нова.По-късно една автомивка отвътре и сега остана само спомена за неприятната случка Съвета ми към вас е "НЕ оставайте панела от касетофона или какъвто и да е предмет в колата си".ПС. Позадрав за всички колеги от БМВ форума, защото когато им казах, че някой ден ще спипам някой такъв наркоман и ще го спукам от бой, бяха откраднали на брат ми халогените на БМВто и бях пуснал тема там, те ми се смяха и ме наричаха палячо!
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Ето и снимки на стъклото или по-точно на това, което е останало от него
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Сори за случката... Кофти ситуация, но с щастлив край! Ако бе закъснял малко щеше да си останеш само със счупеният джам. Е, вярно че и ти си се понаранил, но в крайна сметка си спасил каската и по-важно си дал урок на говедото! За съжаление обаче на тези нещастници никога не им увира главата, колкото и бой да ядат. В свестните държави щяха отдавна да го пратят на лечение тоз...
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Що не му взе ножа и не му отряза дясната ръчичка
        ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Кофти за колата.......ама аферим бате,че си го натрошил!Бих направил същото като теб ако го видя кой е,и напаълно подкрепям постъката ти!
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Похвално и от нас.......мама им гадове, как не се намери някакъв спрей, пръскаш и те измират гадовете.......как не го фанах и аз тоз дето разби офиса и гепи лаптопа......майкоооооо, щеше да падне голямо млтене, че сме 3 офиса...Браво , дано да не ти се налага пак да бягаш след някой
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Vladim написа:
              Сори за случката... Кофти ситуация, но с щастлив край! Ако бе закъснял малко щеше да си останеш само със счупеният джам. Е, вярно че и ти си се понаранил, но в крайна сметка си спасил каската и по-важно си дал урок на говедото! За съжаление обаче на тези нещастници никога не им увира главата, колкото и бой да ядат. В свестните държави щяха отдавна да го пратят на лечение тоз...
              И аз бих го пратил на лечение но жалко че от там никой не се е върнал вече.
              FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Евала пич ... ако идват репортери да те снимат..което е възможно....свиркай кога ще е излъчването на репортажа..

Коментар

Браво бате,само така за гадните наркоманчета
                  forza forever

Коментар

евалата и като цяло бързо си се оправил.Само да не тръгне да те съди за побой тоя тапак.Полицаите не казаха ли нещо?
                    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Re: Наркоман-сериен крадец ми разби Купето

blagun написа:
                      .....
                      Ей, че гадна случка. Колкото и да не е хуманно - поздравления за това, че си натупал хубаво това ла__но Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Хубаво е, че всичко е приключило благополучно и с теб и с колата

Коментар

Добра работа си свършил както се казва, поздравления!Късмет обаче че си спрял/спрели са те навреме...Ако го беше похарчил нали се сещаш че щеше да си го лежиш все едно човек си убил...Само че това няма да има възпитателен ефект - трябва да си сигурен.Това е все едно да пребиеш пиян или циганин - много носят, регенерират се бързо и после нищо не помнят
                        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Браво!Ама онези от организираната престъпност кой ще ги хване?
                          >Keep Walking<

Коментар

Евала че си го хванал копеленцето гадно.На мен преди 3 седмици пък ми разбиха предното дясно стъкло на Типото ей така за спорта, без да вземат нищо.А вътре имаше това-онова като касетофон и чейнджър сони, чисто нови задни колони и един фотоапарат, само той струва 500лв., ана нищо не бяха взели.Но като си видях колицата разбита много ме хвана яд, ама къде ще го намеря копелдака мръсен...
                            N.Y. State of Mind

Коментар

Само така, на кой не му е писнало вече в тая загубена държава.Преди седмица установих че на Бравата имам стъпки от боси крака - и то над 42 номер по задния капак и стъклото.Мамка им - само да пипна такива и ги правя на дреб - се пак 115 кила съм - само да ме мернат знаете ли как бягат.Пуша си на терасата преди месец към 1 вечерта (то кой ли спи в наше време) и гледам две лапенца - от кола на кола. Клеканаха до халогените на една 145-ца на комшичето от другия вход и нещо взеха да чоплят. Мисля си "ако тръгна да слизам от 4 етаж и да заобиколя блока - 3-4 минути ми трябват - поразията ще е готова, поне да ги изгоня" и само като им викнах от горе се насраха - те не ме виждаха и къде съм де...
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                              X